Rapid a călcat în picioare fcsb. CFR Cluj, fără Ioniță II, s-a făcut de râs!

europa league rapid
Rapid - fcsb în Europa League

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid, chiar dacă cel din Viena, a călcat în picioare fcsb. Cu toate că scorul nu a fost decât 3-1, el putea fi mult mai mare. Numai că, în mod cert, golurile rapidiștilor care nu au intrat acum vor intra în retur. Atunci când se anunță o nouă umilință. Până una alta, totul e oarecum logic. Și nu este exclus să vedem un nou meci în care fcsbiștii iau cinci goluri. Cum fac ei măcar o dată pe sezon. Fiindcă, atunci când te califici cu bulan, după ce ai fost dominat cap-coadă de Hajduk Split, nu ai cum să emiți pretenții să nu îți iei apoi umilințe peste umilințe.

CFR Cluj s-a făcut de râs îbn Luxemburg!

Numai că fcsb a fost întrecută de această dată de… CFR Cluj. Umilita-șefă a fotbalului românesc în Cupele Europene a fost eclipsată de ardeleni care au fost învinși cu 2-0 de… Dudelange! Echipă provenită dintr-o țară unde fotbalul are, în cel mai bun caz, statut de semi-profesionist. Sau semi-amator. Cum vă place vouă mai mult  să fie. O rușine monumentală pe care românii nu au trăit-o foarte des în Cupele Europene. Interesant este că clujenii s-au crezut atât de buni încât Alex Ioniță II nu a jucat vreun minut. Nu spunem că dacă era el pe teren se obținea un rezultat mai bun. Însă Alex nu are cum să fie rezervă printre acești jucători. Măcar atât…

Haide Rapid, haide Real!

În altă ordine de idei, ne bucurăm teribil că Rapid a învins din nou. Drumurile celor două entități omonime din București și din Viena s-au separat cu multe decenii în urmă. Dar câteva similitutdini rămân. Iar cea mai importantă dintre ele este dorința de a umili steaua / fcsb sau cum s-o mai chema acest club care nu mai dispare o dată. În rest, numai bine! Așteptăm cu nerăbdare să savurăm un succes și mai categoric al Rapidului săptămâna viitoare.