Gândurile lui Leasă

Ce așteptări ai de la acest final de sezon? Spune-ne părerea ta și hai să discutăm

Trebuie să recunoaștem cu toții că, după victoria cu FCSB, nu ne-am așteptat sub nicio formă să se întâmple ce s-a întâmplat.

Galeria a rămas fără lider, președintele e urmărit penal, iar echipa a pierdut lamentabil două meciuri pe care putea și era obligatoriu să le câștige.

În toată această furtună, o rază de soare (a se citi „speranța”) a răsărit printre norii care au acoperit cerul Giuleștiului, în deplasarea de la Craiova, unde paradoxal, înfrângerea o consider a fi foarte benefică pentru viitorul Rapidului.

De ce?

Pentru că Dan Sucu a văzut ce înseamnă să te întorci noaptea, trist și obosit, dintr-o deplasare unde, total necondiționat, din iubire pură, pe banii, timpul și energia ta, ai fost să-ți susții Rapidul.

Și nu va rămâne deloc indiferent la asta, ci va fi și mai motivat să dea oamenilor cu care a împărțit o felie de pâine cu parizer, bucuria pe care o merită!

Așadar, în ciuda obstacolelor și a dezamăgirilor recente, spiritul suporterilor rămâne neclintit. Adevărata măsură a devotamentului lor pentru echipă se vede în momentele dificile, când chiar și înfrângerile aduc cu ele învățăminte prețioase.

Am pentru final, o melodie și o întrebare:

Ce așteptări ai de la acest final de sezon? Spune-ne părerea ta și hai să discutăm.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Sper să prindem macar locul 3
    Pentru sezonul următor:
    Dani Coman -Președinte
    Marius Măldărașanu – Antrenor
    Daniel Niculae -Director sportiv

  2. Rapid să încheie sezonul între primele 3 locuri. Dacă se poate locul 2. Dacă terminăm pe locul 2 atunci trebuie prelungit mandatul lui Bergodi cu încă 2 ani. Dacă terminăm pe locul 3 să mai stea încă 1 an. Dacă terminăm mai sus de 3 să fie demis. Astea sunt așteptările mele. Hai Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.