Dan Șucu

Dan Şucu a dezvãluit ce decizie radicalã a luat: „Asta am hotãrât. N-am vrut sã fac o prostie majorã”

Dan Şucu a recunoscut, la emisiunea AS.ro LIVE, că a făcut mai multe accidente rutiere. Unul dintre acestea se putea lăsa cu urmări grave. Omul de afaceri a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe câmp. Patronul Rapidului a luat atunci decizia de a nu mai conduce niciodatã.

Nu îmi plac maşinile… deloc, zero! Acum 20 şi ceva de ani, când conduceam în mod regulat, am făcut un număr de accidente, unul după celălalt. Cu gândul la treburile de zi cu zi nu reuşeam să mă concentrez serios la conducerea maşinii. Am creat tot felul de probleme rutiere, m-am trezit câteodată pe un câmp. La o curbă, n-am mai luat curba şi nu ştiam ce caut acolo când veneam la un Consiliu de Administraţie cu scântei.

Am hotărât atunci că voi găsi soluţia prin care să conducă altcineva maşina ca să nu fac o prostie majoră. Stau pe bancheta din spate şi am o grămadă de lucruri pe care pot să le fac în perioada respectivă„, a declarat Dan Şucu pentru sursa citatã.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Stire basita ca si mormanele de retete de fasole cu ciolan si impresii de calatorie, etc. Totusi situl trebuie sa existe (in viziunea administratorilor) sa capteze interes si sa obtina reclame. Din tot continutul doar 30-40% despre fotbal si in speta Rapid.

  2. Bun articol, adu patroane jucatori, antrenor, baga bani la scouting, nu vezi ca suntem varza!
    Nu stiu cum dormi, te-a facut ciobi, la anul daca tot asa investesti, in rebuturi, nu prinzi nici locul 6, anul asta, pariez pe locul 6, dezgustator de slabi, sa iei bataie cu om in minus, sa iti dai autogoluri, sa iei bataie cu 7-2, sa iei gol in secunda 16, sa faci atatea greseli pe meci, va rog sa-mi spuneti de la ultimul loc, pana la primul, cine a mai facut asemenea cadouri???
    Sa va fie rusine, vedetelor!!!

  3. Salutări dragi rapidiști…nu înțeleg care-i legătura între decizia lui Dan Șucu de a nu mai conduce o mașină și problemele Rapidului…?????????????…duceți lipsă de subiecte și trebuie chiar să ne intereseze toate amănuntele astea , dar la ce oră se culcă , are somnul liniștit , la ce oră se scială , ce , cât și de ce mănâncă , unde…???????…chiar astea-s probleme Rapidului și ale rapidiștilor….??????????….toti discută și una și alta , atât timp cât este investitor majoritar și e și cu capul pe umeri , are un aliat pe Angelescu , are un staf tehnic cu care se consultă la nevoie , la ce sunt atât de bune , cu ce ne ajută zvonurile astea de doi lei ca sincer să fiu eu nu înțeleg…!!!!!!!!!…nici mie nu mi-a plăcut tactica pe care a aplicat-o la multe meciuri și chiar aș fi vrut să fie schimbat dar degeaba pt ca nu eu decid , sunt cei cari investesc și ei pot decide ce și cu cine să meargă mai departe , că-mi convine mie sau nu….!!!!!!!!!!!!!…o zi bună și să auzim numai și numai de bine….!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.