Gândurile lui LeasăRapid

Rapid – CFR Cluj, un meci de 1X2

28 de puncte are în acest moment Rapid, după două etape din Play-Off, sub conducerea lui Cristiano Bergodi.

28 de puncte avea Rapid sezonul trecut, după două etape din Play-Off sub conducerea lui Adrian Mutu.

În condițiile unui lot mult îmbunătățit, italianul nu a reușit, până acum, nici mai mult, nici mai puțin decât Adrian Mutu.

Iar acum, dacă actualul antrenor al CFR-ului nu își va da demisia, cei doi se vor întâlni, față în față, sâmbătă, într-un meci de 1X2.

De ce dau acest pronostic? Pentru că la Rapid nu există predictibilitate sportivă. Echipa a demonstrat că poate bate, pierde sau face egal cu oricine, fără discriminare.

De aceea, acest meci vine total neînsoțit de vreo așteptare, de vreo speranță.

Tactica de mobilizare a lui Bergodi e simplă:

„Vă rog să jucați bine, să marcați gol și să câștigați”.

Uneori a funcționat, alteori nu, dar pentru ca Rapidul să devină pe placul nostru, e nevoie mai degrabă de cineva care să le spună:

„Vă omor!”, cum a făcut Mitriță în văzul tuturor la Craiova.

Uneori, un limbaj licențios denotă mai multă seriozitate decât un limbaj diplomat fără substanță.

Alteori, o înjurătură spusă corect gramatical, denotă mai mult respect pentru limba română decât folosirea stâlcită a unor cuvinte decente.

În fine. Va fi bine totul la final, iar dacă nu e bine, înseamnă că nu e acela finalul!

Hai Rapid!

Dragoș Leasã

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Adevarul e ca avem un lot bun. chiar foarte bun, as zice. Sa pierdem cu Farul si apoi cu o Craiova lasata in 10 oameni practic o repriza intreaga, e clar ca echipa n-a avut tactica si jucatorii n-au stiut ce sa faca. Acolo nu poate fi decat vina antrenorului. Ca a facut echipa gresit, ca a fost Ramadan, ca s-a jucat haotic, astea toate nu mai conteaza. E nevoie de un antrenor care sa scoata maximum de la jucatori pentru sezonul viitor, ca asta de acum e (din nou) aproape compromis. Poate doar cu sansa o sa mai ajungem la vreun baraj pentru Conference League.

  2. Este posibil sa perdem si meciul asta, pentru ca CFR-ul s-a zguduit tare de tot si s-ar putea sa faca un meci foarte bun. Ai nostri baieti, cu antrenori cu tot, sunt inca tinuti in puf. Sa vedem.

  3. Staţi calmi oameni buni. Dan Petrescu o să se întoarcă la CFR…

  4. Cu Mutu antrenor la CFR puteam sa batem. Cu CFR fara Mutu va fi greu pentru ca se vor mobiliza. Daca obtinem doar egal cu CFR ultima sansa pt Bergodi ar fi victoria cu Sepsi. Atunci trebuie trasa linie si facuta analiza, eventual schimbat antrenorul ( daca nu ia macar 4 pcte cu CFR si Sepsi) ca noul antrenor, care sa ia echipa din mers si sa si castige sa aiba la dispozitie meciul cu FCSB de pregatire si sa poata pregati meciul capital din deplasrea de la Faru. Posibili antrenori care sunt participanti activi in fenomen, nu chibiti: Maldarasanu , Dorinel Munteanu (care a facut din rahat bici, in foame de rezultate), Sabau (daca ii da drumu Boc). Dan Petrescu care din Coreea nu poate sti ce se joaca si ce se intampla pe aici este un obiectiv de perspectiva.

  5. Presimt ca vom castiga cu CFR. 3 – 1 pentru Rapid. Mult succes baieti si FORTZA RAPID!.

  6. Poate ar fi momentul ca si galeria sa isi spuna punctul de vedere. Pentru cei ce n au vazut cifrele publicate rapid este pe locul 1 la bani incasati din bilete vandute pe intregul sezon si pe locul 2 la bani incasati din sponsorizari. Cum fanii contribuie si ei intr un numar mare la bugetul rapidului si opinia majoritara a fanilor este ca Bergodi ar trebui sa nu mai continuie la Rapid, poate la meciul cu Cfr ar trebui sa avem o reactie si din partea spectatorilor cu benare si scandari pentru conducere in vederea schimbarii bancii tehnice.

  7. Salutare dragi rapidiști și mai cu seamă lui Dragoș Leasă…!!!…Nu acesta trebuie să fie Rapidul , nu aceasta trebuie să fie menționat alitatea Rapidului și rapidiștilor ((( care joacă și care-i susțin…!!! )))…Rapidul trebuie să joace foarte rapid nu cu ifose ale unor jucători care dacă nu au demonstrat pe teren ca pot face diferența , atunci când sunt schimbați să-și arate adevarata față , să-și facă datoria față de cine-i plătește până la capăt…!!!…să dea Dumnezeu ca Dan Șucu să-și poată duce la îndeplinire dorințele pe care le are vizavi de clubul Rapid și să auzim numai și numai de bine….!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.