Adrian Mutu

Adrian Mutu, umilit amarnic înainte de meciul cu Rapid

CFR Cluj a fost eliminată surprinzător în sferturile Cupei României, după ce Corvinul Hunedoara i-a aplicat o înfrângere drastică (4-0). Adi Mutu a fost extrem de nervos la finalul meciului și a lăsat de înțeles că se gândește să își dea demisia, o decizie urmând să fie luată mâine dimineață.

La final, Adi Mutu a venit extrem de supãrat la flash interviu și a dat de înțeles că este posibil să își dea demisia. Antrenorul clujenilor și-a criticat jucătorii în direct și a transmis că nu le poate ierta atitudinea arătată în acest meci.

„A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.
Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.
Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.
O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a declarat Adi Mutu la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. difişile-mirmăilă nu isi da demisia…pt ca e prea laṣ.
    Iar managementul nu il da afara…pt ca inca nu a ratat toate obiectivele.

    Am mai intrebat:
    Oare ce se va intampla cu difişile, daca printr-o conjunctura a acestui campionat si cupa sub-mediocre, vom prinde cupa europeana ?

  2. Poate se inspiră şi domnul „Difişile-Bergodi” de la Mutulică. Nu este nici o ruşine să-şi facă bagajele şi să o ia de la capăt în altă parte, a strâns şi ceva bani (presupun că nu a fost plătit în caramele şi pufarine), deci nu este dependent de salariu….aaa, poate omul este profesionist, nu vrea să lase echipa în mijlocul drumului, trebuie să-i ofere sprijin încă 8 meciuri… sau poate câinele nu pleacă de la măcelărie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.