Adrian Mutu, speranțe mari după victoria uriașă a României cu Finlanda: „Am intrat în joc pentru locul 2!”

Deși Finlanda a ratat ocazii imense în Giulești, Adrian Mutu este convins că naționala României a meritat să ia cele trei puncte, scrie prosport.ro „A fost o atmosferă extraordinară! E unul dintre motivele pentru care am avut agresivitate și am jucat foarte bine în prima repriză. Un plus foarte mare a fost atitudinea jucătorilor. EchipaContinue reading „Adrian Mutu, speranțe mari după victoria uriașă a României cu Finlanda: „Am intrat în joc pentru locul 2!””

Adrian Mutu n-a înțeles tactica lui Edi Iordănescu în Bosnia: „Foarte multe schimbări! Când jucam pentru România, nu era așa ceva!”

Adrian Mutu a remarcat atitudinea tricolorilor, dar a subliniat că mai mulți fotbaliști ar trebui să fie puncte fixe în formula de start a României. „A fost un joc mai bun decât cel cu Muntenegru. Au fost mai combativi, mai răi, parcă și-au dorit mai mult. Ar trebui să fie normal asta și să nuContinue reading „Adrian Mutu n-a înțeles tactica lui Edi Iordănescu în Bosnia: „Foarte multe schimbări! Când jucam pentru România, nu era așa ceva!””

Liverpool – Real Madrid 0-1

Chiar dacă Liverpool a avut marile ocazii ale meciului, Real Madrid a izbutit să marcheze singurul gol al finalei. Real Madrid se impune în finala de la Paris și își adjudecă al 14-lea trofeu din istoria UEFA Champions League. În timp ce Liverpool pierde din nou contra spaniolilor în ultimul act, după eșecul din 2018.Continue reading „Liverpool – Real Madrid 0-1”

Fostele adversare ale Rapidului in sezonul UEFAntastic s-au duelat pentru un loc in Bundesliga

Hertha Berlin a reuşit să evite retrogradarea din prima ligă germană de fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Hamburger SV cu scorul de 2-0, luni, în manşa secundă a barajului pentru Bundesliga, scrie AGERPRES. HSV, a treia clasată în liga secundă, câştigase cu 1-0 prima partidă, desfăşurată la Berlin. Berlinezii au deschis scorulContinue reading „Fostele adversare ale Rapidului in sezonul UEFAntastic s-au duelat pentru un loc in Bundesliga”

AC Milan e noua campioana a Italiei

AC Milan, cu legendarul Ibrahimovici in teren, a castigat in ultima etapa, 3-0 la Sassuolo, adjudecandu-si un nou titlu de campioana. Associazione Calcio Milan, cunoscut mai mult ca AC Milan sau doar Milan, este un club profesionist de fotbal cu sediul în Milano, Lombardia, Italia, care evoluează în Serie A. Clubul a fost fondat în 1899 de Herbert Kilpin, Alfred Edwards și alți patru englezi. ClubulContinue reading „AC Milan e noua campioana a Italiei”

Cum arata grupele pentru Campionatul Mondial 2022

S-au tras la sorti grupele pentru CM 2022. Iata cum arata: Grupa A: Qatar, Țările de Jos, Senegal, Ecuador. (Meciul de deschidere al Campionatului Mondial va fi între Qatar și Ecuador). Grupa B: Anglia, Statele Unite ale Americii, Iran, câștigătoarea play-off-ului european (Țara Galilor sau Scoția/Ucraina). Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită. Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, câștigătoareaContinue reading „Cum arata grupele pentru Campionatul Mondial 2022”