FOTO | Primire senzațională pe care suporterii din Malatya i-au făcut-o lui Șumudică

Marius Șumudică a revenit în fotbalul din Turcia după ce a semnat înțelegerea cu Yeni Malatyaspor, echipa aflată pe locul 17, retrogradabil, din Super Lig. Antrenorul român va pregăti formația turcă până la finalul sezonului. După ce au aflat că Marius Șumudică va prelua formația de pe locul 17 din Super Lig, suporterii echipei s-auContinue reading „FOTO | Primire senzațională pe care suporterii din Malatya i-au făcut-o lui Șumudică”

BREAKING NEWS | A semnat Marius Șumudică! Află detaliile

Marius Șumudică a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu gruparea turcă Yeni Malatyaspor, care a anunțat oficial instalarea antrenorului român. ”Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Șumudică pentru un contract valabil până la finalul sezonului. Le dorim lui Marius Șumudică și staff-ului său succes”, a anunțat clubulContinue reading „BREAKING NEWS | A semnat Marius Șumudică! Află detaliile”

Rapid are opt jucători convocați la echipa națională! Iată lista

Rapid trimite un număr consistent de jucători la lot! Ultimul anunțat, cel de-al optulea rapidist sub tricolor, este Ștefan Pănoiu, cel care a fost chemat de Bogdan Lobonț la acțiunea naționalei U20 a României. Formația U20 va disputa două jocuri amicale, în naționalelor similare ale Cehiei (pe 7 octombrie) și a Germaniei (pe 11 octombrie).Continue reading „Rapid are opt jucători convocați la echipa națională! Iată lista”

Horațiu Moldovan și Alexandru Albu convocați la echipa națională!

Portarul Horațiu Moldovan și mijlocașul-golgheter Alex Albu au fost convocați la naționala mare a României pentru meciurile din preliminariile CM din 2022. România va juca împotriva Germaniei, pe 8 octombrie, la Hamburg, și pe 11 octombrie, cu Armenia, la București. Pe lângă aceștia, alți trei jucători sunt convocați la naționalele de juniori, Rareș Ilie șiContinue reading „Horațiu Moldovan și Alexandru Albu convocați la echipa națională!”

Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

Citind comentariile de la articolele noastre, așa cum facem adesea, am dat peste o veste interesantă azi. Un cititor al 1923.ro, site-ul tău preferat ne-a atenționat că Dani Alves a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Sao Paolo. Și că ar fi interesant pentru Rapid. 🙂 În contextul negocierilor intense din ultimulContinue reading „Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă”