Rareș Ilie, prima reacție după ce a început antrenamentele sub comanda lui Lucien Favre: „Am avut emoții! Sunt fericit să fiu aici”

Rareș Ilie le-a mulțumit colegilor pentru că i-au făcut o primire frumoasă și l-au integrat rapid în grupul lor. „A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentruContinue reading „Rareș Ilie, prima reacție după ce a început antrenamentele sub comanda lui Lucien Favre: „Am avut emoții! Sunt fericit să fiu aici””

Adrian Mutu, speranțe mari după victoria uriașă a României cu Finlanda: „Am intrat în joc pentru locul 2!”

Deși Finlanda a ratat ocazii imense în Giulești, Adrian Mutu este convins că naționala României a meritat să ia cele trei puncte, scrie prosport.ro „A fost o atmosferă extraordinară! E unul dintre motivele pentru care am avut agresivitate și am jucat foarte bine în prima repriză. Un plus foarte mare a fost atitudinea jucătorilor. EchipaContinue reading „Adrian Mutu, speranțe mari după victoria uriașă a României cu Finlanda: „Am intrat în joc pentru locul 2!””

Adrian Mutu n-a înțeles tactica lui Edi Iordănescu în Bosnia: „Foarte multe schimbări! Când jucam pentru România, nu era așa ceva!”

Adrian Mutu a remarcat atitudinea tricolorilor, dar a subliniat că mai mulți fotbaliști ar trebui să fie puncte fixe în formula de start a României. „A fost un joc mai bun decât cel cu Muntenegru. Au fost mai combativi, mai răi, parcă și-au dorit mai mult. Ar trebui să fie normal asta și să nuContinue reading „Adrian Mutu n-a înțeles tactica lui Edi Iordănescu în Bosnia: „Foarte multe schimbări! Când jucam pentru România, nu era așa ceva!””

Liverpool – Real Madrid 0-1

Chiar dacă Liverpool a avut marile ocazii ale meciului, Real Madrid a izbutit să marcheze singurul gol al finalei. Real Madrid se impune în finala de la Paris și își adjudecă al 14-lea trofeu din istoria UEFA Champions League. În timp ce Liverpool pierde din nou contra spaniolilor în ultimul act, după eșecul din 2018.Continue reading „Liverpool – Real Madrid 0-1”

Fostele adversare ale Rapidului in sezonul UEFAntastic s-au duelat pentru un loc in Bundesliga

Hertha Berlin a reuşit să evite retrogradarea din prima ligă germană de fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Hamburger SV cu scorul de 2-0, luni, în manşa secundă a barajului pentru Bundesliga, scrie AGERPRES. HSV, a treia clasată în liga secundă, câştigase cu 1-0 prima partidă, desfăşurată la Berlin. Berlinezii au deschis scorulContinue reading „Fostele adversare ale Rapidului in sezonul UEFAntastic s-au duelat pentru un loc in Bundesliga”