Rapid

Gigi Corsicanu acuza instabilitatea de pe banca tehnica: „E jale! Este din ce in ce mai rau”

Galeria Rapidului, la capătul răbdării. Reacția lui Gigi Corsicanu

„Este jale! Este din ce în ce mai rău, ne așteptam să fie o schimbare în bine, dar parcă este și mai rău. Cred că sunt debusolați pentru că este această instabilitate pe banca tehnică. Cred că Bogdan Lobonț nu a fost în stare să gestioneze pălăria primită, e o pălărie prea mare pentru Lobonț.

Uitați cum s-a întâmplat la Craiova cu Costel Gâlcă, când a intrat în pâine s-a văzut o schimbare în jocul echipei. Când jucăm cu FCSB, Dinamo și Petrolul se transmite din partea suporterilor un spirit de luptă, dar în rest… Este nevoie să se intervină, să aibă și conducerea tehnică o sclipire, să știe cum să așeze echipa, cum să gestioneze momentele mai puțin bune.

Rapid are un singur punct de când Bocciu este arestat. Aici se vede că rolul publicului din Giulești este esențial. Așteptăm ca domnul Șucu împreună cu domnul Angelescu să găsească soluții”, a declarat Gigi Corsicanu pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Va zic, asta-i blestemul play off-ului, la fel am pățit și anul trecut. In campionatul regulat i-am bătut pe ceilalți din play off iar la începerea lui aveam cele mai multe puncte intr-ul clasament al playoff-ului, fcsb-ul era sub noi. Ca si anul trecut, am foat cea mai slaba echipa de când a început rahatul asta de playoff. As spune ca băieții au ceva la mansarda și ca e nevoie de un psiholog care sa le miște creierii un pic. Ei sunt de vina fiindcă in campionat tot ei au jucat.

 2. Vorbește groparul Rapidului. De fiecare dată când Rapidul dă de greu apare Gigi și își dă cu părerea. Scopul acestui om este să omoare Rapidul încă odată.
  Când câștigam nu avea nimic de spus, el are doar când pierdem.

 3. L-am omis chiar pe tovarăşul Petrila. El ne-a pierdut meciul. I se da încredere și nu joaca nimic. Fără profesioniști suntem praf. Apropo, ienci câte clase are? Singura soluție coman-sumi.

 4. Când am văzut ce echipa introduce incapabilul m-a luat capul. Omu nu e de vina, ca atât îl duce mintea. Numai prostii sunt la echipa asta? Nu vede nimeni ce funsho e praf, oaida la fel, iacob-sapunaru, nulități, onea, săracu, atât poate, el vrea, dar…kait joaca tot în spate, braun pe stânga nu știe, papeau e om de o repriza. Ne batem joc de ignat, prin liga 2, pe vulturar, l-am dat, tinerilor badescu, Omar și carjan nu le dam șanse. Si ne întrebam de ce suntem aici.

 5. Il mai tineti minte pe prostul ala cu nickname Rapid campioana 2024?! 😂😂 uite ca am ajuns campioni! E ok, pune sucu centenarul in 2025, sapunaru ne cearta ca nu stim sa numaram, scoate niculae inca o melodie hip hop si suntem pe val! 😂😂
  Eu zic sa-l repunem pe Bergodi principal pana in 2028, Chirila director tehnic, Niculae reconfirmat, angelescu seful scouterilor, mai marim o data pretul abonamentelor ca platim cam putin, dublam pretul tricourilor alea de cacat si doar asa putem spera la o semifinala de cupa, dar nimic mai mult

 6. Gigi, sunt de județ bre, cine dracu i-a adus este beton armat !
  Cea mai slaba echipa din campionat !!!
  Ciuca batailor, urmatoarea etapa, surpriza, o luati in freza, petardelor !

 7. Cum adică sunt afectați ca e instabilitate pe banca tehnica? Tocmai, ca a fost chiar foarte mare stabilitate. Bergodi a plecat după patru înfrângeri, Lobonț e doar al doilea antrenor. Dacă se schimbau 4-5 antrenori intr-in sezon, atunci ar fi fost instabilitate.

 8. Asta-i culmea ! Cu un pic de alte cuvinte, Rapidul are un punct fiindcă nu mai sunt bocii în peluză !

 9. Exact. Spiritul rapidist. Alaturi de echipa si la bine si la rau. Dar toate au o limita, Inafara de patroni, Sucu si Angelescu (si Ienczi ,dupa puterile lui limitate) toti trebuie retrasi, Nico, Lobont,Maftei in principal. Remaniat lotul. Aduse valori nu putoi care sa confirme sau nu peste 2-4 ani sau batranei in prag de pensie. Varsta performantei (depinde de post ) este intre 24-30 ani. Atentie pe cine aduceti sa nu scapi de dracu si sa dai de taicasu’ .

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.