Rapid

Cati bani cere clubul pe unul dintre cei mai buni rapidisti? A primit o oferta din Bundesliga

Rapid a primit o oferta concreta din partea lui Werder Bremen pentru unul dintre cei mai buni jucatori ai sai.

Chiar daca presa internationala a vorbit despre interesul nemtilor pentru Rrahmani, cel pentru care a venit oferta este, conform fanatik.ro, altcineva.

Jucatorul dorit in Bundesliga este Krasniqi, iar Rapidul cere putin peste ce a oferit Werder Bremen.

Mai exact, giulestenii vor 3 milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer.

Ramane de vazut daca se va concretiza.

Cum vi se pare suma ceruta de Rapid?

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Sincer? Ar trebui sa și ia bani pe el Șucu și să-l lase să plece pe krasnici!! Nu e de loc o pierdere mare !! Aseară a greșit cam tot cu olteni! !! După Funsho și Borza ….Krasnici a fost cel mai slab!

  2. O afacere buna. Insa In perspectiva performantei ramanem cu 2 extreme de profesie Funsho si Petrila. Daca ne amagim ca Rares Pop sau El Sawy se vor bate cu sanse cu fundasi gen Bancu, Radunovici, Ninaj suntem naivi. Varsta performantei este ,in functie de post 24-30 ani. Lotul nostru este numeros, mai ales cu jucatori de perspectiva ,care vor confirma sau nu in urmatorii 2-3 ani, dar cu lacune mari pe anumite posturi care necesita maturitate. Nu poti sa joci acum cu Ignat, Borza, El Sawy, Rares Pop, sa se bata cu Muhart, Olaru, Ivan, Mitrita si multi alti jucatori maturi pentru performanta. Nu avem fundas central de bataie, cu talie gen Ninaj, Rus,Yuri langa Iacob. Nu avem un creier la mijloc. Daca pleaca si Krasniqi ramanem doar cu Petrila si Funsho, poate si Micovschi extreme profesioniste. Restul doar improvizatii pentru regula under 21.

  3. L-ai luat cu 1.000.000 euro de la CFR (plus 20% din următorul transfer), deci din cei 3.000.000 scazi 600.000 (20%) rămâi cu 2.400.000, deci 1.400.000 profit… se merită?

  4. Pe mine nu m-a impresionat. Nici nu trebuia pe mine neaparat, dar a avut momente de superficialitate in joc, cand nu a pasat la jucator liber, demarcat, s-au a dat-o aiurea. Eu sunt un simplu suporter si poate specialistii vad altceva. Oricum banii sunt buni sa aducem jucatori de valoare, mai ales mijlocasi, ca e jale mare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.