Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Sedinta FURTUNOASA la Rapid. Ce vor dezbate Dan Sucu si Victor Angelescu, impreuna cu avocatul clubului

Victor Angelescu a vorbit despre situatia actuala a clubului si spune ca in curand va avea loc o sedinta in care, printre altele, se va discuta si soarta lui Daniel Niculae.

„Daniel Niculae ocupă ambele funcții, președinte și director sportiv. Nu am avut când sã discutãm pentru că a fost un program destul de încărcat, o să avem o ședință. E o nouă surpriză pentru mine, nu mă așteptam să treacă din suspect în inculpat. 

Trebuie să înțelegem, să vedem ce putem face. O să avem o ședință și o să vedem dacã ne despărțim de Daniel Niculae. Vă dați seama că nu aș vrea să comentez înainte de această ședință.

Trebuie mai întâi să înțelegem foarte bine lucrurile și ce urmează în acest dosar. E vorba despre o chestie personală a unui om și nu îmi place să comentez. Avem avocat.

Trebuie să înțelegem un pic mai bine ce înseamnă acest lucru, ce repercusiuni are pe parte sportivă. Dacă mai poate să ne reprezinte, să fie în Comitetul Executiv.

Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm și vedem după ședință”, a declarat Victor Angelescu, la TV Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Salut tuturor.Va rog sa nu va mai lasati manipulati de presa aservita.Este comandata de oameni ai fostului sistem gen Dragomir,Netoiu,Niculae,Voiculescu etc…Am avut presedinte pe Vama care ne-a dus in faliment.Sa lasam acuala conducere sa gandeasca bine.Nu vedeti ca-l imping pe Sumudica pe toate caile(oare de ce)?!Nu va da de banuit?A gresit si Nico dar ii datoram ceva pt ca suntem in liga 1 acum(am dreptate?!).Sanatate va doresc.

  2. S-a tot scris de cuplul angelescuniculae…..si de incompetenta lor.

    De unul scapam, indirect prin situatia „nefericita” in care e.

    Dl Sucu, luati va oameni de fotbal in jurul Dvs, si pe angelescu…..mai la distanta… fara implicare directa in ce trebuie la Rapid

  3. Practic, din declaratia asta halucinanta a lui Angelescu, trebuie sa intelegem ca oamenii sunt multimiti de activitatea presedintelui, s-au indeplinit toate obiectivele, singura problema e ca, de cand cu procesul asta, nu stim daca presedintele mai poate sa faca parte din CEx al FRF…ireal.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.