Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu l-a dat afara cu tipete dupa o sedinta furtunoasa: „Sa nu-l mai vad pe-asta pe-aici!”

Dan Sucu l-a dat afara pe directorul sportiv Sorin Boiangiu si l-a numit in schimb pe Daniel Niculae. Mutarea a fost anuntat deja pe 1923.ro AICI , iar acum noi detalii au iesit la suprafata.

IAM SPORT scrie ca dupa infrangerea cu Sepsi (0-1), care a dus la despartirea de Bergodi, Sucu a fost auzit tipand la presedintele Daniel Niculae si la co-actionarul Victor Angelescu: “Sa nu-l mai vad pe asta pe aici!”

Conform sursei citate, cel vizat a fost directorul sportiv Sorin Boiangiu, iar Dan Sucu nu a negat informatia rezumandu-se sa spuna ca nu doreste sa comenteze, invitand jurnalistii sa speculeze cum isi doresc.

Nu este prima schimbare majora pregatita de club. Daniel Niculae ar fi luat o decizie extrema si isi va da demisia de la RAPID!

Anuntul a fost facut de Horia Ivanovici, pentru fanatik.ro.

Din informatiile sale, Daniel Niculae a luat decizia de a pleca de la RAPID, iar anuntul demisiei urmeaza a fi facut la finalul campionatului pentru a nu tulbura si mai mult apele.

“Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să îşi dea demisia. Nu ştiu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranşantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

După eşecul din Giuleşti se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de preşedinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească şi mai mult criza. 

Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu ştiu dacă domnul Şucu şi domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă.

Dar, Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus şi prietenilor apropiaţi, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susţinere din partea acţionarilor.

Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt încă trei săptămâni, oamenii se mai răzgândesc. Dar acum asta este informaţia. Daniel Niculae se va despărţi de Rapid şi va pleca pe un alt drum. Vedem zilele următoare”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.