Rapid

Laurențiu Reghecampf la Rapid? Propunere de ultimă oră din partea unui fost președinte al Rapidului

Incertitudinea de la nivelul conducerii, dă naștere la tot felul de născociri care mai de care mai bezmetice.

Ultima dintre ele: Laurențiu Reghecampf antrenor la Rapid.

Propunerea vine din partea lui Constantin Zotta, fostul președinte al Rapidului din era Copos și dacă nu ar fi de plâns, ne-am fi amuzat copios pe urma ei.

Deși sursele noastre spun că Șumudică este alegerea pentru postul de antrenor, până nu îl vedem prezentat oficial nu putem fi siguri de nimic.

Dar de aici și pana la astfel de plăsmuiri gen Reghecampf antrenor la Rapid, e cale lungă.

Sau voi îl vreți pe banca Rapidului?! Lăsați un comentariu.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. @Cetateanu

  Inspira, expira si, mai presus de orice, foloseste toaleta cand te pisi ca s-au saturat infirmierele sa uzi patul.

 2. Fă o pauză și reflectează: În mijlocul agitației vieții moderne, uneori este necesar să faci o pauză și să reflectezi asupra direcției în care te îndrepți și a modului în care te simți. Ia-ți timp să te retragi în liniște și să te conectezi cu tine însuți prin jurnalizare sau meditație.
  Respirația conștientă: Începe prin a-ți concentra atenția pe respirația ta. Respiră profund și conștient, concentrându-te pe inspir și expir. Această practică simplă poate calma rapid mintea și poate aduce un sentiment de liniște interioară.
  Meditația: Meditația este o practică eficientă pentru găsirea liniștii interioare. Găsește un loc liniștit și comod și petrece câteva minute în fiecare zi meditând. Poți folosi meditații ghidate sau poți practica mindfulness, concentrându-te pe senzațiile din prezent.

 3. S-a activat zotta de la azil, sub pseudonimul celui mai prost din curtea scolii, adica a cetateanului😂😂! Relaxeaza-te mai prostule, am glumit, nu te mai ataca asa ca iar faci o criza si uzi patul! I-ai numarat tu banii lui zotta de-l lauzi asa de tare pe aici, escorto:))

 4. Asta ne mai lipsea, antrenorul esuat (ca Alex cel sarac ,fomist si amarat) Reghe. E, desigur, o vrajeala.

 5. Alex cel sarac degraba mancator de rahat: Acelasi amarastean fomist, Halex. Te-ai pupa si in cur sa ai malaiu lui Zota , rahate. Tu ,un esuat care iti duci zilele amarate pe situl asta. P.S. Ai bani de litroasca zilnica betivane, sau scri pe aici poate mai imBUCI ceva , amarasteanu-le. Pe pariu ca fumezi tigari facute de tine.Nu mai scriu ca deja vine duhoarea ta de betivan transpirat.

 6. Ce sa-i ceri lui Zotta, el are IQ-ul lui Cetateanu’, nici nu m-ar mira sa fie chiar el in spatele contului pentru prosti!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.