Fotbal internațional

Tragedie in fotbalul mondial. A murit omul decisiv al finalei Germania – Argentina de la Coppa del Mondo 1990

Legendarul Andreas Brehme, erou al Germaniei în finala Campionatului Mondial din 1990, atunci când a marcat singurul gol împotriva Argentinei lui Diego Maradona, a murit la vârsta de 63 de ani.

Vestea i-a șocat pe toți iubitorii fotbalului, iar în presa internațională au început să curgă reacțiile. Andrea Brehme a cucerit două titluri în Bundelsliga, unul cu FC Kaiserslautern și unul cu Bayern Munchen.

Clubul Bayern Munchen, alături de care legendarul fundaș stânga a cucerit numeroase trofee, între care și un titlu, în 1987, a reacționat deja prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare:

„Clubul Bayern Munchen este profund șocat de moartea subită a lui Andrea Brehme. Campioana Germaniei este în doliu și alături de rudele și prietenii lui Brehme.

Întotdeauna îl vom păstra pe Andreas Brehme în inimile noastre – ca un campion mondial și, cu atât mai mult, ca o persoană cu totul și cu totul specială. El va rămâne pentru totdeauna parte din familia FC Bayern. Odihnește-te în pace, dragă Andi!”, a scris Bayern Munchen, pe rețelele de socializare.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.