AdevaratFotbal internațional

Cum sa devii fotbalist | O carte fabuloasa scrisa de o legenda a fotbalului britanic

Spre deosebire de majoritatea cărților semnate de fotbaliști, care pun în centru propria poveste, Cum să devii fotbalist acoperă mai degrabă aspecte din spatele terenului de fotbal, cum ar fi vestiarele, mașinile, casele, vestimentația, tatuajele, superstițiile, muzica, hotelurile sau autocarul echipei.

Cu inteligența și umorul bine-cunoscut ale lui Peter Crouch, cartea promite o lectură autentică și captivantă de la prima până la ultima pagină.

„Devii fotbalist pentru că iubești fotbalul. Și, odată ajuns fotbalist, te trezești brusc în cea mai ciudată, amuzantă și amețitoare lume posibilă. O lume în care un coleg vine la antrenament în costum roșu-aprins, cu pălărie și baston asortate și ochelari fără lentile, iar altul își petrece seara întins pe capota unui Ferrari închiriat, pe care îl parchează fix la intrarea unui club de noapte.

Vă invit în culisele acestui univers, prin vestiare, în autocarul echipei, în casele luxoase ale fotbaliștilor, la club, pe terenurile de antrenament sau în lumea transferurilor. Vom analiza interviuri luate la cald, ne vom face de râs pe rețelele de socializare și vom încerca să nu ne mai lăsăm vreodată păcăliți la frizer, unde în loc de 10 lire mi s-au cerut 250. Ne vom lăsa antrenați și lingușiți de Harry Redknapp, o să-l tachinăm pe Rafa Benitez în legătură cu o geacă de piele prost aleasă și ne vom lăsa alinați de acordeonul lui Tord Grip. O să vedeți ce înseamnă muzică proastă și decizii neinspirate.” – Peter Crouch

Comandă cartea aici

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.