Rapid

Matematic, problema e rezolvata. Ce s-a intamplat dupa aceasta etapa si ce urmeaza pentru Rapid

U Cluj si FCSB au remizat astazi in ultimul meci al etapei, astfel incat distanta dintre Rapid si echipa lui Gigi Becali a ramas de 7 puncte. Mai mult, din punct de vedere matematic, Rapid s-a calificat in Play-Off.

U Cluj ar fi putut castiga, daca elevii lui Nelutu Sabau nu ar fi ratat o lovitura de la 11 metri prin Dan Nistor in prima repriza.

In urmatoarea etapa Rapid se va deplasa la Iasi in incercarea de a obtine cea de-a sasea victorie consecutiva in campionat, iar Giulestiul freamata deja de emotie. Titlul nu mai pare un obiectiv de neatins, mai ales ca Rapid joaca din ce in ce mai bine, iar FCSB din ce in ce mai slab.

Totusi este posibil, daca nu chiar probabil, ca lupta pentru titlu sa fie un duel visiniu, chiar daca, momentan, clasamentul si (mai ales) zgomotul sustinatorilor FCSB pare a spune altceva.

Vom vedea. Deocamdata cel mai important e meciul de la Iasi, unde nu concepe nimeni altceva decat un 2 solist.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Prea optimist articolul! Cică lupta pt titlu se va da între Rapid și CFR.Da,se va da lupta intre ele pt locul 2

  2. Vedem ce facem in copou, atentie mare, daca jucati cum ati facut-o in giulesti dam de dracu, gunoiu de nistoroi a ratat de la 11 m, pitic prost!
    Si acum o dedicatie pentru cioban, ciobanu e pe camp, ciobanu e pe camp, ei hai lelita mea, ciobanu e pe camp, faceareai spume !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.