Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Daniel Niculae isi da DEMISIA de la Rapid! Informatii de ultima ora

Daniel Niculae a luat o decizie extrema si isi va da demisia de la RAPID!

Anuntul a fost facut de Horia Ivanovici, pentru fanatik.ro.

Din informatiile sale, Daniel Niculae a luat decizia de a pleca de la RAPID, iar anuntul demisiei urmeaza a fi facut la finalul campionatului pentru a nu tulbura si mai mult apele.

“Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să îşi dea demisia. Nu ştiu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranşantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

După eşecul din Giuleşti se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de preşedinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească şi mai mult criza. 

Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu ştiu dacă domnul Şucu şi domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă.

Dar, Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus şi prietenilor apropiaţi, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susţinere din partea acţionarilor.

Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt încă trei săptămâni, oamenii se mai răzgândesc. Dar acum asta este informaţia. Daniel Niculae se va despărţi de Rapid şi va pleca pe un alt drum. Vedem zilele următoare”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Niculae, ai fost fotbalist bun, dar de ce dracu ai fost deacord cu asemenea rapandule?
    Esti de-al nostru, dar ai gresit bro, recunosti?

  2. Apele sunt atat de tulburi ca nu mai conteaza cand isi da demisia, dar cu cat mai repede cu atat mai bine. Si, da, sa plece toata gasca pe care a adus-o si a capusat clubul., mai ales la academie.

  3. Trebuia să demisioneze imediat după ce i-a fost deschis dosarul penal !!!

  4. Ce dracu’sa mai tulbure?! Nu a tulburat destul? Nu a făcut/propus el selectia, imprumuturile și transferurile? Nu și-a adus gasca de nepriceputi in frunte cu Maftei la academie?! Uitați-vă ce rezultate au!
    Gata! Tragem linie și îi dam dreptate cu demisia (cel mai probabil sugerată de dl Sucu, că așa-i in democratia dâmbovițeană) cu un amendament: să o facă acum, nu la vară!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.