Fotbal internaționalHoratiu Moldovan

Atletico Madrid, postare spectaculoasa cu Horatiu Moldovan pe contul oficial de Tik-Tok. Tzanca Uraganu asigura fundalul cu o piesa celebra

Horaţiu Moldovan este „vedetă” pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu. Clubul madrilean a făcut o postare incredibilă cu portarul român, iar fanii au „înnebunit” atunci când au văzut-o.

Horaţiu Moldovan, vedetă pe TikTok-ul lui Atletico Madrid, pe o manea a lui Tzancă Uraganu

Cei de la Atletico Madrid au avut o postare inedită cu Horaţiu Moldovan. Madrilenii au postat un clip video cu fotografia portarului român, împărţită în două părţi. Ceea ce i-a uimit pe fani a fost piesa aleasă de iberici, pentru fundalul sonor.

MadrilEnii au ales o manea aflată în trending, foarte populară de altfel pe TikTok. „Eee Aaaa | Burj Khalifa”, este piesa din TikTok-ul cu Horaţiu Moldova, piesă interpretată de Tzancă Uraganu.

În doar câteva ore de la publicare, postarea a strâns mii de comentarii. Fanii români au reacţionat imediat şi s-au amuzat de postarea inedită a celor de la Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan în prim-plan.

„Le-a spus Moldovan: dă că pun eu melodia”, „Vestiarul lui Atletico de la venirea lui Moldovan”, „Pe Moldovan l-au adus să se ocupe de rețelele de socializare”, „Am trăit să o văd şi pe asta” şi „Le-a arătat Moldovan muzică adevărată”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea cu Horaţiu Moldovan.

VIDEO AICI

Imediat după ce postarea s-a viralizat, şi interpretul piesei aleasă de Atletico Madrid pentru clipul cu Horaţiu Moldovan, Tzancă Uraganu, a transmis un scurt mesaj prin care s-a declarat onorat: „Mulțumesc, Atletico Madrid! Mare onoare pentru mine”, a transmis şi Tzancă.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.