Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Declaratii ciudate ale lui Daniel Niculae despre Borza si Albu: „Vor fi trimisi acolo”

Intr-o interventie telefonica la Digisport, presedintele Daniel Niculae a afirmat ca Borza si Albu au fost trimisi sa se pregateasca cu echipa secunda a clubului.

Un anunt extrem de ciudat, tinand cont ca Rapidul nu mai are de mult echipa a doua, aceasta fiind desfiintata odata cu venirea lui Dan Sucu.

Daniel Niculae a anunțat că Albu și Borza se antrenează cu echipa a doua, iar Cristiano Bergodi va decide când vor reveni

Daniel Niculae a oferit detalii despre situația celor doi jucători, care și-au prezentat scuzele pentru escapadă. Aceștia se antrenează cu echipa secundă a giuleștenilor, iar Cristiano Bergodi va avea ultimul cuvânt de spus cu privire la revenirea acestora.

Ba mai mult, oficialul de la Rapid a tras un semnal de alarmă pentru restul jucătorilor, după ce Albu și Borza au primit amenzi record.

”Indiferent de rezultatul meciului, jucătorii nu aveau voie să părăsească cantonamentul fără acceptul staff-ului. Cu atât mai mult, peste patru zile aveau un alt meci. Nu au primit acceptul nimănui, altfel ar fi știut toată lumea. Amenzile vor fi usturătoare, dar pe noi nu ne intersează atât de mult penalitatea sportivă.

Încercăm să tragem un semnal de alarmă și să învețe ceva din această situație. I-am exclus pe termen nelimitat și se vor antrena cu echipa secundă până când antrenorul va decide să revină la prima echipă. Să sperăm că atât ei, cât și colegii lor vor învăța o lecție din asta.”, a declarat Daniel Niculae, la Liga Digi Sport.

Albu și Borza au primit cea mai mare amendă din istoria Rapidului: câte 10.000 de euro

S-a vehiculat informația că penalizarea financiară este de 10 la sută din salariu pe luna februarie, dar amenda este cu mult mai mare. De fapt este cea mai mare amendă din istoria Rapidului pentru că fiecare dintre fotbaliști trebuie să plătească o penalizare de 10.000 de euro.

Nici în perioada lui George Copos nu a existat o amendă atât de mare, într-o perioadă în care și salariile erau mai mici.

”Au fost câteva cazuri cu jucători amendați pentru încălcarea regulamentului de la Rapid, dar amenzile cele mai mari au fost în jur de 3.000 de dolari sau de euro”, a confirmat pentru Digi Sport un fost oficial al clubului din Grant.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Cred ca nu erau atatea discutii in legatura cu escapada celor 2 si cu masurile luate de club impotriva lor daca Sapunaru nu ar fi facut acea gresala monumentala. Dar, de cele mai multe ori, o nenorocire nu vine singura…

 2. @Marius Giulesteanul

  Eu zic sa te pui la somn ca maine ai zi grea la betoane si tre sa-ti odihnesti muschii de salahor retard!

 3. Ii doare undeva de tine mai niculaie, ai fost fotbalist cat de cat bun, ca si presedinte esti foarte slab, de ce?
  Pai cum accepti sa joci etapa de etapa cu niste nulitati, trimite-i la echipa 2 si pe papeau jongleru, el face tumbe in loc sa paseze, pe funsho care da pe langa, giocovici indolentul, oaida craci, voi ati crezut ca luati campionatu cu rebuturile altora???
  Niciodata, an ratat, ramanem cu locul 6!

 4. Repede ati gasit voi sa va legati aiurea de presedintele nostru. Ce sa spun. Stai sa vezi acum cum vine Alex si arunca iar cu mizerii.

 5. O declaratie care ne arata ca Daniel Niculae habar n-are de capu lui. Nu e nimic ciudat! Asa e el. Atata poate…

 6. Ce e ciudat in declaratia lui Niculae?! Ca ei vor urma sa joace la echipa a2a , a3a , a7a ?! Important este ca nu mai sunt in primul lot si poate vor invata ceva sau se vor inraii. Depinde de caracterul lor. Cu Borza (18 ani) trebuie discutat si in particular, educat (cum facea Mircea Lucescu cu Raducioiu cand o luase razna-mergea la scoala, la el acasa, discuta cu parintii,etc, si l a facut mare fotbalist) . Cu Albu, 31 ani … ce sa mai discuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.