Rapid

Ce răspuns a dat Laurențiu Reghecampf cand a fost întrebat de Rapid

Ce părea la început o glumă, tinde să prindă din ce în ce mai mult contur.

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat despre o posibilă numire la Rapid, iar antrenorul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul:

”Nu vreau să declar nimic despre subiectul Rapid, nici că m-au căutat, nici că nu m-au căutat. Probabil că toți antrenorii care suntem liberi prezentăm interes, în acest moment. Asta e tot ce pot spune”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit sportpesurse.ro.

Altfel, Șumudică pare din ce în ce mai departe de Rapid după ultimele declarații ale lui Dan Șucu.

În aceste condiții, tehnicianul fiind tentat să dea curs unei oferte tentante de la Universitatea Cluj, primarul Boc dorindu-l la cârma echipei.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Voi suporterii,care mă suporteri,ăia din cauza cărora nu pot să văd meciul pe stadion,pt că au tartacute în loc de creier,din cauza cărora a pierdut Rapidul un campionat și a plătit amenzi cu nemiluita ?

  2. Salut tuturor.Haideti sa acordam incredere conducerii.banuiesc ca e prima interesata ca echipa sa obtina rezultatele scontate.Sanatate va doresc.

  3. Plimba ursu nea reghe, noi, suporterii, nu te vrem, punct !

  4. Dincolo de simpatiile, antipatiile sau așteptările noastre, cel care decide este d-l Șucu! Punct! Pentru tot ce a făcut și va face la Rapid merită tot respectul și înțelegerea noastră! Forza Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.