Rapid

DECIZIE | Rapid – FCSB se joacă fără spectatori

Rapid – FCSB, din ultima etapă de playoff, se va disputa fără spectatori, clubul gazdă fiind sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Motivul?

Suporterii Rapidului au aruncat mai multe torțe pe gazon, înainte de startul partidei cu CSU Craiova, câștigată de olteni cu 2-1.

Totodată, conform playsport.ro, conducerea Rapidului ia în calcul varianta de a muta meciul la Mioveni, din dorința de a diminua costurile de închiriere a stadionului, dar și pentru a nu le da ocazia celor de la FCSB să sărbătorească titlul de campioană în Giulești.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Schimbă firma de pază Sucule și pune una serioasă să facă controale la sânge dacă nu se potolesc.

  2. Ar trebui să fie suspendat Corsicanul și ceilalți șefi din galerie pt că ei au permis să se arunce torțe în teren.Dar așa cum la echipă e haos așa și la galerie,fiecare de capul lui.

  3. De ce la Mioveni? De frica si jena „sarbatoririi” titlului? Pai, le dai doar 5% din locuri in Giulesti, dupa regulament, asa ca sarbatoarea lor nici nu s-ar vedea si auzi, daca restul de 95% dintr-un stadion arhiplin ar canta pentru Rapid.

  4. Poate e mai bine asa, deoarece ar putea sa apara provocari si cine stie ce ar mai putea sa iasa.

  5. Stii ca sunt cu ochii pe tine, au venit cu mascatii in club. Tu in continuare arunci cu torte, la ce sa te astepti? Nu, nu conteaza ca „si altii fac, dar ne iau numai pe noi”. Nu mai aruncati cu torte si gata. Cat despre mutarea meciului la Mioveni, sa nu se bucure aia… o prostie, dupa parerea mea. Daca ai echipa si incredere, ii bati 4-0 in Giulesti (jucatorii lor sunt deja in vacanta si e usor), am mari dubii ca ar face cinestiece sarbatoare de titlu dupa asa ceva. Dar da, iti dai seama ca, de fapt, n-ai echipa. Intrebarea e, de ce iti dai seama doar acum?

  6. Problema nu e ca au aruncat ai nostri cu torțe in teren, problema e ca doar ai nostri sunt sanctionati! Bine, știindu-se ca sunt in vizorul jandarmeriei ar fi trebuit sa se abțină. Dar pentru ca sezonul e complet ratat ce mai contează dacă meciul cu fcsb se joaca cu oortile închise?

  7. Suspendarea este bineînțeles normală. Ideea este că totul s-ar făcut cu bună știință, premeditat, în cârdășie cu firma de pază (căruia unui om oarecare îi confiscă bricheta), știindu-se foarte bine ce va urma. Eu cred că s-a vrut să se lovească în conducerea Rapidului, implicit în dl. Șucu. De ce ? Greu de spus, dar se pare că se întâmplă lucruri murdare rău în jurul echipei, de la staf până la „cea mai frumoasă galerie” (?!). De fapt se lovește în spiritul Rapidului, în suporterii dezinteresați, în copiii care plâng cu lacrimi adevărate după înfrângere. Iar cei ce se cred mai importanți decât fotbaliștii își văd doar interesul personal. Dar noi discutăm degeaba….

  8. NIȘTE IDIOȚI! Dacă asta înseamnă să fi „ultras” mai bine lipsă! Sau mai tăceți! Nu asta-i menirea unei galerii! Sute de mii de euro a plătit Șucu pentru tâmpeniile voastre! Care-i problema?! A câștigat ciobanul MERITAT! Dacă noi am fost penibili trebuie sa procedăm ca ultimii retardați?! Ce mentalitate e asta?! Domne, i-am bătut pe steaua și dinamo și gata suntem mari! Nu !!! Asta era odată! Acum vrem sa fim un club modern, un club puternic și nu doar aici în țară!…Și altceva, așa cum noi suntem controlați mai rău ca la vamă, ii propun d-lui Șucu sa schimbe firma de pază și sa verifice la sânge pe cei din galerie și peluza înainte de meci! Eu plătesc 1/3 din pensie ca să-mi iau abonament, iar niște debili mintali își bat joc nu doar de noi ci mai ales de CLUBUL RAPID! Dacă asta VA reprezintă EU și mulți alții nu va RECUNOASTEM!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.