Gândurile lui LeasăRapid

„Si tu ai dreptate”. O pilda din intelepciunea evreiasca

Un rabin vestit pentru înțelepciunea sa, este pus în situația de a împărți dreptatea între doi împricinați. Îl ascultă cu atenție pe primul și spune: „Ai dreptate”.

Îl ascultă și pe cel de-al doilea, iar răspunsul este identic: „Și tu ai dreptate”.

Aflat de fată, Ițic îl întreabă, nedumerit, pe rabin: „Păi, cum vine asta, Rabi? Nu se poate să aibă amândoi dreptate!”. Iar rabinul cel înțelept îi răspunde: „Și tu ai dreptate!”.

Acum, daca tot am lamurit prin aceasta pilda situatia de la Rapid – Farul si am constatat ca avem cu totii dreptate, orice cearta ulterioara este de prisos.

Ce a fost a fost.

Rapid a trecut prin vremuri si mai grele, iar timpul le-a rezolvat pe toate.

Sa avem, asadar, putintica rabdare pentru ca va fi bine. 

Tineti minte mereu vorba asta:

LA SFARSIT, TOTUL VA FI BINE! DACA NU E BINE, INSEAMNA CA NU E ALA SFARSITUL!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ca sa fii cea mai frumoasa galerie tre sa iti respecti suporterii din alte parti ale stadionului, sa nu intri cu fratii Stoica sa ii bati, sa nu traiesti din banii clubului si sa mai pui mana pe sapun din cand in cand

  2. Hai să ne-o mai dăm atât la-ntors ! Chiar dacă s-ar putea zice că un rabin e mai înțelept, în cazul nostru (evident tribuna de la Rapid -Farul), nu poate avea dreptate decât partea care blamează comportamentului sub orice critică al peluzei ! Aveți un pic de demnitate și recunoașteți cât de jalnică a fost „cea mai frumoasă galerie” (?) !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.