Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Decizie importanta luata de Dan Sucu si sotia sa: „I-am cerut voie”

Rapid visează acum la titlu, după ce a umilit FCSB-ul în ultima etapă a sezonului regulat, scor 4-0, dar Șucu speră să dea lovitura la vară și pe piața transferurilor. Omul de afaceri a spus că toți banii câștigați de pe urma transferurilor vor fi reinvestiți.

”I-am cerut voie soției și nu mă ceartă. Nu am depășit încă limita. Ceea ce este important pentru rapidiști este să înțeleagă că dacă există o profitabilitate în urma unui transfer va fi folosită tot în folosul Rapidului, pentru a căuta și a aduce jucători foarte buni.

Nu plec cu bani acasă, mă descurc”, a declarat Șucu, potrivit fanatik.ro.

Diana Șucu are 4 jucători preferați la Rapid! Cum trăiește soțul său meciurile giuleștenilor

În altă ordine de idei, Diana Șucu este nelipsită de la meciurile giuleștenilor de pe teren propriu.

Soția acționarului majoritar de la Rapid trăiește fiecare partidă la intensitate maximă. Diana Șucu a dezvăluit care sunt jucătorii săi preferați, dar a vorbit și despre modul în care partenerul său urmărește jocurile grupării vișinii.

Îmi place Onea, îmi place Emmers, îmi place Rrahmani, îmi place Săpunaru. N-aș ști să zic cine are salariul cel mai mare, la asta nu mă pricep. Îmi place foarte tare atmosfera de pe Giulești. La meciurile de acasă merg întotdeauna.

La început nici n-am înțeles ce spun suporterii, nu știam că înjură. Pentru că ei cântă și am crezut că e un cântec. Ei sunt poeți! Apoi mi-au explicat copiii acasă ce spuneau fanii…

Soțul meu nu se enervează la meciuri. Dar se consumă, se supără, îmi pare rău când îl vâd așa”, a spus Diana Șucu, la emisiunea ”La Măruță”.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Avem nevoie de 3 4 jucatori de 2 3 milioane si gata.. indiferent daca suntem furati de arbitri, calcati de politie sau mai stiu eu ce le dam 3 4 goluri meci de meci si e rezolvata treaba… altfel e greu in mizeria asta de campionat cu atatea furaciuni etapa de etapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.