Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Dan Sucu si Victor Angelescu incearca o mega lovitura! Transfer super spectaculos pregatit de RAPID

Victor Angelescu, acționarul lui Rapid, a anunțat că giuleștenii îl vor oferta pe Louis Munteanu (21 de ani), jucătorul care evoluează pentru Farul Constanța, dar care aparține de Fiorentina.

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt și alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o țintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga. Este tânăr, ne-a dat și nouă două goluri.

Avem doi atacanți, Rrahmani și Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ținem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa națională. Rapid este interesată de el”, a spus Angelescu, pentru fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Ne intereseaza Luis Munteanu cum ne a interesat Baba Alhasan. La misto. Daca pleaca Rrahmani ramane Burmaz si nu poti sa aduci inca unu tot de 21 ani daca vrei performanta. Iti trebuie atacany matur nu putoi.

  2. Vă mai aduceţi aminte, când Rapid a încercat anul trecut să îl aducă pe Luis Munteanu şi ne-a refuzat frumos mergând la Farul, unde a cucerit campionatul? Nu ştiu de ce am impresia că nici sezonul viitor nu o să ajungă la noi…

  3. Pentru al lua pe Luis Munteanu ar trebui sa oferim un pret mai mare decat jiji, oierul sef de la spurcati. Daca reusim, ar fi extraordinar!?. Mult succes si FORTZA RAPID!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.