RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a declarat ca Rapid ii cauta deja inlocuitor lui Rrahmani: „Va fi foarte greu sa-l tinem”. Pe cine vor sa aduca rapidistii la vara

Victor Angelescu, acționarul lui Rapid, a anunțat că giuleștenii îl vor oferta pe Louis Munteanu (21 de ani), jucătorul care evoluează pentru Farul Constanța, dar care aparține de Fiorentina.

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt și alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o țintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga. Este tânăr, ne-a dat și nouă două goluri.

Avem doi atacanți, Rrahmani și Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ținem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa națională. Rapid este interesată de el”, a spus Angelescu, pentru fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Rrahmani inlocuit cu Louis ar fi the worst deal in the history ofctrade deals, maybe ever…

  2. Sa-i spuna cineva lui Victor sa termine cu declaratiile astea despre jucaotri de la rivale. O da de gard la fiecare iesire in declaratii. Suntem in plina competitie si nu mai avem nevoie si de alte reclamatii.

  3. La ambitia ciobanului, veac nu il luati, v-am spus ca nu suntem in stare sa-i intrecem, cu ce avem acum in lot nu prindem cupele europene, locul 3, verificati cate greseli facem intr-un meci!
    Braun este praf, zici ca-i clepsoman, suferim rau in aparare, nu avem un creator, poate 2 ar trebui, la anul o sa fie si mai rau daca nu aducem jucaturi puternici in aparare, trebuie adusi 4 fundasi!Atacant, mijlocas, nu-l mai laudati pe hasani asta, este praf!
    P.s.
    Stana se poate bucura, cu rebuturile altora nu iei campionatu, vorba ciobanului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.