VIDEO / Revelion ultras pentru micii rapidişti

Academia Rapid 2001 Revelion
Academia Rapid 2001 pe vremea când lua titlul cu... AFC Rapid 2001

Grupa 2001 a Academiei Rapid a sărbătorit într-un mod unic noaptea de Revelion. De fapt, aşa cum se întâmplă sau s-a întâmplat de-a lungul anilor cu mulţi iubitori ai echipei Rapid. Prieteni atât pe teren, de unde şi reziltatele excelente, dar şi în afara lui, Andrei Dumitrescu & co. au sărbătorit trecerea dintre ani cu un show pirotehnic de zile mari. Şi cântece dedicate Rapidului. Exact aşa cum se poate vedea şi în clipul postat mai jos. La sărbătoare a participat şi Sabin Iosif, fostul decar al echipei din sezonul trecut. Acesta a plecat între timp să joace în Italia. Dar a păstrat relaţia la fel de strânsă cu foştii săi colegi. Alături de care a ieşit, în 2017, campion municipal.

Antrenament pentru Revelion din timpul anului

Academia Rapid 2001 conduce clasamentul la mijlocul campionatului pe Bucureşti şi are mari şanse să devină campioană în primăvara lui 2018, fiind principala favorită. Aceeaşi echipă, pe vremea când juca pentru AFC Rapid a reuşit performanţa de a cuceri titlul municipal. În faţa mai bine cotatei Concordia Chiajna. Grupul este antrenat de Mihai Iosif, care este tehnician şi la prima echipă de la Academia Rapid şi care a format această echipă în mulţi ani. Showul de Revelion nu este întâmplător, având în vedere că golgheterul echipei, Andrei Dumitrescu, este prieten cu majoritatea membrilor de la T2. Şi un împătimit al spectacolelor pirotehnice, marcă înregistrată a galeriei rapidiste în general.

O generaţie crescută în spiritul Rapidului

Un început frumos de 2018 pentru tinerii rapidişti, cărora le dorim şi noi un an plin de realizări şi succese! Pentru că şi ei formează, în mod cert, un grup care duce mai departe, către posteritate numele şi tradiţia echipei Rapid! Până începe pregătirea şi, mai ales sezonul competiţional, să ne bucurăm toţi de această binemeritată vacanţă de iarnă, de început de 2018! Este timp după şi de fotbal.