Dan ȘucuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Marius Sumudica dupa intalnirea cu Dan Sucu: „Pot sa va spun doar atat”

Marius Șumudică a confirmat faptul că s-a văzut cu Dan Șucu și a avut numai cuvinte de laudă la adresa conducătorului.

El a explicat faptul că Dan Șucu își dorește binele Rapidului și a anunțat faptul că zilele viitoare va afla dacă va fi instalat pe banca giuleștenilor.

„E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal.

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului. Nu se gândește decât la cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!

Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este pentru totdeauna în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva”, a explicat Șumudică, pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Șumudică vrea bani mulți , vrajeala cu ,,sânge vișiniu” a trecut…omul e învățat la bani mulți..nu cred o secundă că vine Șumi…!!!

  2. Sunt rapidist veteran (din anii ’70 ai secolului trecut), nu vreau să super pe unii dintre suporterii rapidiști dar, în situația actuală, cu haosul și degringolada (indisciplina) ce există în lotul Rapidului, cred că un nume nepomenit de nimeni până acum s-ar potrivi „mănușă” ca antrenor principal și acesta este VICTOR PIȚURCĂ, după părerea mea, este un om intransigent și-un profesionist desăvârșit !
    D-le ȘUCU, dacă doriți performanță și disciplină în lotul de jucători luați în calcul acest nume !
    FORȚA RAPID !!!

  3. Salut tuturor.Sper sa nu-l aduca pe Conceicao sau alt antrenor strain.Acestia vin doar pt salariu.ca la un servici normal,nu stiu ca jucatorii nostri nu au mentalitate de profesionisti ca nu se alimenteaza corect,nu au viata sportiva,lacune serioase in educatie si de aici esec clar.Ne trebuie antrenor roman,mana forte care stie ce este jucatorul roman iar strainii care vin aici sa nu creada ca au venit in concediu ci sa-si merite banii sa fie de 2/3 ori mai buni decat romanii ca sa vina la Rapid si cu comportament ireprosabil.Sanatate si Sarbatori Pascale fericite va doresc.

  4. Exact ce era necesar, discutie fata in fata. Sucu a fost cavaler invitandu-l ,Sumudica el stie cum si-a pldat cauza, sper ca onest si corect. Urmarea in episodul urmator, dupa meciul cu CFR probabil.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.