Dan ȘucuRapidScandalȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu a luat foc după ce a aflat! Informații ULUITOARE! Fotbaliștii Rapidului împărțiți în două din cauza banilor

Jucătorii Rapidului s-au rupt în două din cauza banilor și au format bisericuțe care au zdruncinat efectiv jocul echipei.

Dan Șucu a luat foc efectiv când a auzit ca membrii ai conducerii clubului și-au băgat în buzunar din banii alocați jucătorilor.

Jurnalistul Sorin Chiriac, a postat pe profilul său de Instagram, informații ULUITOARE cu privire la ruptura care a avut loc la Rapid după meciul cu FCSB. Motivul? Banii! Mai exact împărțirea primei pe care Dan Șucu le-a oferit-o după meciul cu FCSB. Iată ce a postat Sorin Chiriac:

Rapid era în urmărirea FCSB-ului, iar victoria incredibilă contra lor, cu 4-0 a aprins imaginația multora.

După victorie, așa cum promisese, Dan Șucu a plătit prime de victorie, o sumă consistentă: 80.000 de euro.

La această sumă s-au mai adăugat alte câteva mii de euro venite de la oameni din afara clubului, despre care Șucu nu a știut nimic la acel moment.

A urmat împărțeala! Și, pentru că nu a existat un antrenor mână forte în vestiar, s-a împărțit inegal. Pe românește, unii au luat mai mult, alții mai puțin.

Din acel moment, atmosfera s-a stricat, s-au format „bisericuțe”, iar cei nemulțumiți nu s-au ferit să își spună nemulțumirile… Cristiano Bergodi și staff-ul său nu au participat la împărțire, adică nu ai luat niciun euro!

Dan Șucu a aflat ulterior despre banii veniți din afara clubului, chiar de la Bergodi se pare, și a fost deranjat că nu a știut la acel moment.

Nemulțumit a fost și de faptul că banii s-au împărțit discreționar. Iar de-a dreptul furios a fost când a aflat că există suspiciuni că niște bani ar fi ajuns și pe la unii din conducere (vezi „Rapidismul” la care face referire în comunicat)!

Din acel moment, coeziunea grupului a dispărut, jucătorii nu s-au mai avut ca frații, jocul nu a mai mers. Bergodi a pierdut definitiv vestiarul, iar rezultatele s-au văzut…

Se lucrează intens la organigrama pentru sezonul viitor: conducători, antrenor, jucători ce vor pleca (cu 2 cifre), și alții ce vor veni. Dar despre asta într-un episod viitor…

Țineți aproape!

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Ai luat foc patroane ?
  Dai afara, adu-ti oameni competenti, cine nu joaca eject urmatorul meci, ti-a dat lectii ciobanu, pana nu faci asa o sa ai numai de suferit!
  La anul o sa fim la retrogradare, o sa vedeti !!!

 2. @ Tudorică. Ce atmosferă să se mai strice ? E de mult stricată… chiar pute…

 3. Parcă trebuia să ne zică cineva ! Se vede de la o poștă că este un haos total…de la conducere la jucători și la (așa zisa) galerie !

 4. Toate aceste “informații pe surse” care apar nu ajuta, ci încearcă sa strice in continuare atmosfera la Rapid.
  Este clar pentru noi rapidiștii ca după finalul turului a intervenit ceva ce a distrus echipa: chiar “intervenția educativa exemplara” privind petardele a fost de fapt o petarda in sine și este clar ca a produs daune.
  Acum, din păcate, ce a fost a fost, suntem la un moment de evaluare și speram ca dl Sucu va reuși sa găsească o echipa echilibrata, profesionista, care sa ducă Rapidulețul nostru acolo unde be dorim toti cei cu inima și gândurile vișinii!

 5. Sorin Chiriac…..dovezi clare are ?

  Altfel raman doar speculatii, discutii de Cismigiu…cum putem face oricare dintre noi…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.