Dan ȘucuMarius SumudicaȘtiri Rapid București

Dan Șucu după întâlnirea cu Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună”

Dan Șucu a avut o discuție de aproximativ 90 de minute (cât un meci de fotbal) cu Marius Șumudică și iată la ce concluzie a ajuns patronul Rapidului:

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.

Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Citind printre cuvintele lui Sucu se pare ca Sumudica are sanse consistente de a antrena Rapidul. Oricum ar merita o sansa ,macar in turul viitor (daca pierdem cu CFR chiar imediat) apoi in functie de rezultatele din tur sa se decida un definitivat sau nu.

  2. La Rapid cit a stricat Bergodi. e greu de reparat …jucătorii nu au o concepție de joc, nu mai știu sa facă un stop sau sa dea o pasa mai lunga ,lunga , parca nu au vlaga în ei, nu toți pot alerga la nevoie și lasă adversarul sa se ducă…În opinia mea toate meciurile din cupele europene , din campionatul englez, Spania trebuie urmărite și discutate cu jucătorii și măcar sa imite ce vad dacă nu pot altceva.Pentru loviturile libere , loviturile de colt trebuie exersate diferite scheme ,sa le știe cu ochii închiși…Doamne ajuta Rapidu și pe Domnul Sucu măcar acum în ceasul al 12-lea…HAI RAPIDULETULE !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.