Rapid

Peluza Nord Rapid acuză lipsa de respect a jucătorilor și anunță o decizie extremă

Comunicat Peluza Nord Rapid:

CFR Cluj – Rapid

În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia.

Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România.

Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste.

Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.

Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului.

Avem încredere în conducere și sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediția actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie.

Rapid are nevoie de un tehnician experimentat, cu sânge-n instalație și pe care să-l recomande experiența și realizările, nu de experimente care să toace banii conducerii și nervii oamenilor. Indiferent că e străin sau român, să fie ANTRENOR certificat de succese, nu doar în acte.

Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect și superficialității lotului, care ne-au adus în situația în care Rapidul să joace ultimele trei etape doar meciuri amicale.

Și..ca o încheiere, piața de bodyguarzi e foarte diversă, dar chiar nu considerăm corespunzător ca suporterii din galeriile rivale să asigure „ordinea” la meciurile de pe stadionul Giulești, îmbrăcați tot în negru, ca la meciurile favoriților.

Rămânem în continuare plini de speranță pentru viitor și cu încredere că împreună vom reuși să reconstruim un Rapid puternic!

Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Fix acum de paşte s-au găsit oamenii să protesteze, mare coincidenţă. Chiar, cum a rămas cu susţinerea necondiţionată? Cum era cântecul ăla… „şi la bine şi la rău, Rapid este clubul meu”? Nu mai contează; a mai făcut galeria un protest, la meciul cu Farul din prima etapă de playoff… a ieşit bine şi acolo…
  Auziţi la ăştia în comunicat „Decizia este o formă firească și civilizată…”. Bă da când tot se aruncă cu torţe şi petarde în teren (când se ştie că nu mai este voie şi suntem în continuare luaţi în vizor), unde mai sunt FIRESCUL şi CIVILIZAŢIA la faza asta…??? Probabil că nu mai sunt luate în calcul că nu mai avantajează pe cine trebuie. Întreb şi eu că mi se pare că nivelul de ipocrizie creşte de la meci la meci. Asta se întâmplă când suporterii (ultraşii din galerie şi ameţiţii ăia de la tribuna zero) se cred mai presus decât este normal… li se dă nas, li se permite şi nu sunt traşi la răspundere. Într-o societate CIVILIZATĂ şi unde se iau decizii FIREŞTI… indivizii respectivi trebuiau să plătească pentru toate derapajele respective, iar apoi daţi exemplu pentru restul nedumeriţilor cu apucături asemănătoare!

 2. Mare pagubă ! Ultimele meciuri din Giulești ne-au demonstrat că nu contează galeria ! Ba de fapt, contează când se plătește o amendă, când se suspendă terenul….

 3. CORECT, dar fără MATERIALE PIROTEHNICE PE STADION ȘI MAI ALES ÎN ARUNCATE PE TEREN CHIAR NU SE POATE ?????

 4. Bravo galeriei !!!
  Insfarsit ma ascultati!!!
  Astia nu ne merita !!!
  Oricum ne bat bozgorii de ne suna apa-n cap!
  Avem numai rebuturi !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.