Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidScandalȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

La Rapid e RĂZBOI | Daniel Niculae îi răspunde cu subînțeles lui Dan Șucu

În așteptarea unui răspuns concret la ultimele evenimente, suporterii Rapidului trebuie să se mulțumească doar cu postări în care Daniel Niculae bate apropouri, dar nu lămurește nimic.

În ultima postare pe Instagram, președintele-director sportiv al Rapidului, scrie „Rapidismul ăsta…boală veche…” alaturi de o poză în care îmbrăca tricoul alb-vișiniu, la începutul anilor 2000.

Acum, deși Dan Șucu nu i-a pronunțat numele, e clar că la el se referea când a spus următoarele:

„Mă deranjează foarte mult să găsesc colegi care invocă Rapidismul pentru a-și crea avantaje personale, pentru a nu respecta disciplina, regulamentele de ordine interioară sau pentru a se strădui mai puțin decât semenii lor”.

La Rapid e război în toată regula! Așadar:

– Sa nu ne ascundem după degete, vorba lui Lobonț

și…

– Să învingă cel mai bun, vorba imnului

PS: Între timp Rapid a pierdut locul 5. Vestea bună e că mai jos de locul 6 nu poate să cadă.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Un gand bun pentru Niculae, in Sambata Mare !
  Am scris de n ori aici ca nu esti rapidist!
  Si am gresit, cred insa ca in context cititorii intelegeau la ce ma refer.
  Esti rapidist dar ai tradat rapidismul !
  Nu de acum, daca ar fi sa dezgropam mortii, exemplele sunt din perioada in care ne pastea falimentul… Ti-ai adus contributia la renasterea Rapid-ului, ai meritul imens ca i-ai adus la Rapid si pe Angelescu si pe Sucu. Imi pare rau prin ce treci acum, in locul tau daca eram eu, cred ca faceam aceleasi greseli, cu galeria, care sper ca si-a invatat locul pentru totdeauna !
  Iti doresc multa intelepciune sa gestionezi aceasta situatie, sper sa iesi cat mai bine, si de la Rapid si mai ales din problemele cu legea.
  Cat despre rapidism, stai un pic deoparte si studiaza-l pe Pancu, de exemplu, el mi-a dat lectii pana la lacrimi, cand ne era mai greu !
  Sunt subiectiv, dar pe aceasta cale va doresc tuturor sarbatori frumoase cu familia si cei dragi !
  Desi mizele vietii sunt altele si sunt cu adevarat importante, apropos, multa, multa sanatate tuturor !! am acum de sarbatori o raca pe creier si o tristete pe care nu pot sa o alung, este Rapid-ul din play-off, rapidismul personal, asa cum il traiesc de peste cincizeci si de ani.

 2. Greșești enorm Nico și din păcate, nu vezi asta datorită ORGOLIULUI tău exagerat! Și nui prima oară! Acum câțiva ani, am schimbat câteva cuvinte în vechea tribuna 2-a, lângă vechiul ceas,unde obișnuiți sa stai….în loc sa ne ajuți din teren!…Era prima sciziune între voi, cei 4 care ați reînviat Rapidul! Nu știam, logic ,cauza, sau cauzele, dar ti-am transmis că nimeni și nimic nu poate avea prioritate în fața Rapidului! Răspunsul tău m-a blocat; Ori EU ori EI!!! Adică ORGOLIUL primează! La fel procedează( din păcate) și Săpun, din alt punct de vedere, care nu vede, sau nu vrea sa vadă că locul lui NU MAI ESTE PE TEREN, dar poate ajuta fb din postura de oficial…Tot o formă de ORGOLIU!…Nu Nico, cu toată dragostea și recunostinta pentru ce ai făcut, NU ai dreptul sa-i răspunzi ironic- chiar golănește,
  acestui om, care a făcut atât de multe, într-un timp asa de scurt! Da, a mai greșit, dar s-a încrezut în VOI, că veți performa, asa cum ați promis! Și ce ați făcut?! Ați format o gașcă de ” BĂIEȚI BUNI”, împreună cu bocciu et.com . și…iată-ne AICI! Și ai nerușinarea sa-i răspunzi asa ! Chiar nu ma așteptam la asta, dar uneori oamenii își arată caracterul în momentele delicate! Păcat de cine ai fost Nico! Vinovățiile tale sunt evidente! În final, sper sa avem un Președinte adevărat, exigent și corect, iar Șumi sa-si demonstreze valoarea( sau cine va veni)!!! Și revin, de dragul nostru și al Rapidului, Cristi Săpunaru, treci la birou! Sau pe teren, alături de copii…FORZA RAPID!

 3. Mai Niculae, aveam asteptari de la tine, cum dracu nu ai vazut ce rapandule aduceți?
  Aparare varza, mijloc varza, atac varza!
  Uita-te pe clasament, cea mai slaba echipa, cel mai slab golaveraj, cine este de vina !?
  Sa va fie rusine !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.