BILETE | Rapid – FC Voluntari. Toate detaliile

Biletele online pentru meciul cu FC Voluntari, de vineri, 24 septembrie, ora 20:00, sunt acum disponibile aici 👉 bit.ly/3lFLsWd Azi, de la ora 17:00, se deschid și casele de bilete de la Arena Națională. Toate detaliile legate de bilete, abonamente, program și de modul în care puteți intra la meci, le găsiți aici 👉 www.fcrapid.ro/bilete-pentru-rapid-fc-voluntari.Continue reading „BILETE | Rapid – FC Voluntari. Toate detaliile”

Mihai Iosif nu va fi pe bancă, dar tu poți fi în tribune! Trebuie să vii!

Rapid a avut două meciuri dificile. Ultimul, fără Mihai Iosif pe bancă, suspendat absolut abuziv de FRF, o organizație care se încadrează, exact cum a zis Prunea, la capitolul „creiere pe care dacă le pui la vaci, pasc săracele pe asfalt”. Acum, însă, Rapid are două meciuri acasă. Două partide accesibile. Mai ales, prima, cuContinue reading „Mihai Iosif nu va fi pe bancă, dar tu poți fi în tribune! Trebuie să vii!”

BILETE | Rapid – Gaz Metan Mediaș. Toate detaliile de care ai nevoie!

Începând de pe 13 septembrie se pot achiziționa bilete online pentru meciul de vineri seara, pe Arena Națională, de la ora 21:00, dintre Rapid București și Gaz Metan Mediaș, din etapa a IX-a a Ligii 1. Acestea pot fi cumpărate de pe www.fcrapid.ro/bilete sau entertix.ro, nu de pe Eventim, clubul renunțând la parteneriatul cu aceștia.Continue reading „BILETE | Rapid – Gaz Metan Mediaș. Toate detaliile de care ai nevoie!”

ABONAMENTE | Rapid este în top, fcsb a dat 0. Dinamo… stă peste așteptări!

Noul sezon din Liga 1 este fără îndoială cel mai atractiv din ultimii ani, iar fanii au început ușor, ușor să revină pe stadioane. Digi Sport a contabilizat numărul de abonamente vândute până la data de 30 august. CSU Craiova conduce în acest clasament la ora actuală, cu 4.234 de abonamente vândute, dar CFR ClujContinue reading „ABONAMENTE | Rapid este în top, fcsb a dat 0. Dinamo… stă peste așteptări!”

Valy Caciureac dă verdictul: „Este reușita suporterilor”

Valy Ionescu-Caciureac a avut parte de o revenire spectaculoasă la CS Rapid, iar aceasta a avut numai cuvinte de laudă pentru fani. Amenințările cu proteste lansate de fanii giuleștenilor au avut efect, iar Valy Caciureac va reveni în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid. Impresionată de reacția suporterilor, Valy Ionescu-Caciureac a subliniat că la RapidContinue reading „Valy Caciureac dă verdictul: „Este reușita suporterilor””

Susținere imensă pentru Valy Caciureac din partea rapidiștilor

Cândva, Cornel Dinu vorbea despre „satisfacția platonică a handicapatului”. Nu vrem să spunem că e vreo legătură între această metaforă și fostul ministru al Transporturilor, unul cu nume de personaj de bancuri, a cărui singură grijă înainte să își dea demisia a fost să pună un neica nimeni, pe care nimeni nu reține cum îlContinue reading „Susținere imensă pentru Valy Caciureac din partea rapidiștilor”