Rapid – Mioveni | Concurs de pronosticuri | Participa si tu

Va multumim tuturor pentru participare! 9 oameni au nimerit scorul corect, iar in urma tragerii la sorti, castigator a fost desemnat Iliesi (adresa de email i****_i@yahoo.com). Castigatorul este rugat sa-si verifice adresa de email. __________________ Concursul nostru s-a incheiat. Comentariile au fost dezactivate. Mult succes tuturor! ______________________ Castigatorul va fi anuntat aici, dupa incheierea partideiContinue reading „Rapid – Mioveni | Concurs de pronosticuri | Participa si tu”

Nu meritam mai mult

Mentalitatea de „nu e niciodata vina mea”, este una in care nu ma regasesc si tocmai de aceea, nu caut vinovati pentru starile rele pe care le am in alta ograda. Consider ca ceea ce se intampla in exterior nu depinde de mine, dar modul prin care ma raportez la evenimente este un privilegiul laContinue reading „Nu meritam mai mult”

NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid – CFR Cluj de la Mioveni

Duminică, 17 octombrie, de la ora 20:30, Rapid va juca împotriva campioanei și a liderului CFR Cluj, în etapa a 12-a din Liga 1, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa, până la 50 la sută din capacitatea stadionului, doarContinue reading „NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid – CFR Cluj de la Mioveni”

INFO | Tot ce trebuie să știți despre biletele de la Rapid – CFR Cluj!

Rapid întâlnește CFR Cluj, în etapa a 12-a a ligii 1, duminică, 17 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Conform normelor sanitare, stadionul din Mioveni va fi deschis la 50 la sută din capacitatea sa, ceea ce reprezintă aproximativ 3.000 de locuri disponibile. Având în vedere această situație, prioritate vor aveaContinue reading „INFO | Tot ce trebuie să știți despre biletele de la Rapid – CFR Cluj!”

Peluza Nord, mesaj CLAR pentru conducerea Rapidului:

Scrisoare deschisă către FC Rapid 1923! În primul rând, dorim să ne comunicăm poziția în situația actuală. Suntem alături de antrenorul nostru, Mihai Iosif, de jucătorii echipei și avem încredere că vom îndeplini împreună toate obiectivele stabilite. După începutul fantastic de sezon, era de așteptat că va urma și o perioadă nefastă, cum era șiContinue reading „Peluza Nord, mesaj CLAR pentru conducerea Rapidului:”

O legendă rapidistă trage un semnal: „Să nu fie suporteri de rezultat”

Marius Măldărășanu, jucător emblematic al Rapidului în epoca recentă, a fost înjurat de o parte a suporterilor rapidiști, atunci când i-a avertizat că începutul bun de sezon al formației din Giulești ar putea fi doar o iluzie. Atunci, fostul mijlocaș i-a îndemnat pe suporterii giuleșteni să fie cumpătați și să nu mai pună presiune peContinue reading „O legendă rapidistă trage un semnal: „Să nu fie suporteri de rezultat””