Victorii pe linie pentru Rapid. Toate detaliile sunt în articol

CS Rapid
Sala CS Rapid

La Sala Polivalentă Rapid a avut loc un meci de volei feminin, în Divizia A2 Est, între Rapid București și CSO Voluntari. În prezența a aproape 200 de spectatori, Căprioarele, antrenate de Mihai Duță și Nicușor Armeanu, au reușit să se impună. Cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 21-25, 25-23)! Obținând toate cele trei puncte puse în joc. Fetele noastre au alternat momentele bune cu cele mai puțin reușite. Per total, au fost puncte pozitive destule care trebuie apreciate. De exemplu vivacitatea pe zona 4 a Silviei Coman, autoare a numeroase puncte. Tot Silvia Coman a reușit, în primul set, două puncte consecutiv din serviciu. Fapt care a făcut ca Rapid să treacă în avantaj și să câștige manșa.

Cum a arătat echipa de volei a CS Rapid în acest meci

Au fost faze aplaudate și apreciate de public în care blocajul ne-a adus puncte, iar în cel puțin două situații ridicătorul a făcut puncte pe mingea a doua. Preluarea, la nivelul libero-ului, a fost foarte bună, scrie clubulrapid.ro. Iată componența formației noastre: Alexandra Spînoche, Gabriela Gheorghe (căpitan de echipă), Bianca Mușătoiu, Alina Signeanu, Silvia Coman, Daniela Dobre, Sonia Teianu, Claudia Lupescu, Flavia Judea și Florina Pralea, la care se adaugă Andra Cojocaru și Bianca Andronache, care au evoluat ca libero.

Victorie categorică şi pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal Rapid București și-a consolidat fotoliul de lider în Divizia A, după victoria repurtată împotriva celor de la Dunărea Călărași, în deplasare, cu scorul de 27-14 (14-9). Elevele antrenorului Robert Licu nu s-au abătut de la planul tactic trasat în vestiar, reușind să obțină o victorie meritată. În plus, recent au avut loc şi competiţii de atletism. La care Rapid iar a ieşit cu fruntea sus la final. În sala de atletism din Bacău a avut loc un Meeting atletic ale cărui rezultate au contat pentru prima etapă a Campionatelor Naționale de atletism în sală, seniori, tineret și juniori I. Cei care au îndeplinit criteriile, au participat și la Campionatele Naționale Universitare.

Ei sunt campionii!

De la CS Rapid București s-a remarcat Cristina Toma, care a câștigat runda la triplusalt, cu o performanță de 13,08 metri. De asemenea, Dan Lăzărică a reușit să se impună la săritura în înălțime, trecând de ștacheta fixată la 2,15 metri. Lăzărică a cucerit și medalia de aur la Campionatele Naționale Universitare, fiind student la Universitatea ”Spiru Haret” din București. Bianca Anton, la 400 metri, cu timpul de 59, 68, a ocupat locul al treilea la junioare și al patrulea la Universitare. Ea este studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required