Lovitură nucleară! Noul Sânmărtean este ca şi transferat, direct din Olanda

Sefer Sânmărtean
Antonio Sefer, cel comparat cu Sânmărtean, alături de colegul său de la națională și de la Groningen, Antonio Manolache

Dacă Sânmărtean n-a apucat să joace în Giuleşti, ar putea-o face urmaşul său! Fotbal Club Rapid a reușit un transfer foarte interesant. Fanatik a aflat că giuleștenii sunt foarte aproape să îl aducă la echipă pe internaționalul U19 Antonio Sefer. El ajunsese în vara lui 2017, după ce și-a efectuat junioratul la Oțelul Galați. Născut la Galați, pe 22 aprilie 2000, Antonio Sefer este unul dintre cei mai promițători fotbaliști români din noua generație. El este internațional român de tineret la toate grupele de vârstă, fiind în prezent selecționat și la naționala U19. În sezonul 2015/2016, Antonio Sefer a jucat 15 meciuri în Liga 2 pentru Oțelul Galați, chiar dacă avea numai 15 ani! În acest sezon el a adunat şase meciuri pentru echipa U21 a lui Groningen și alte trei pentru formația de U19 a olandezilor.

Antonio Sefer, după ce a semnat cu Groningen

Sefer este decarul naționalei U19, se compară cu Sânmărtean

elefant.ro%20

Înainte de convocarea din toamnă la naționala U19, Sefer și colegul său de echipă Antonio Manolache au oferit un interviu pentru Libertatea, cu privire la viața din Olanda. Cei doi Antonio păreau să se fi adaptat în țara „batavilor”: „Vorbim olandeză cu băieții în teren, dar cu toți ceilalți vorbim engleză. Am fost la Amsterdam, e un oraș foarte furmos, multă lume, multă agitație, dar noi acolo avem în cap numai fotbal și nu ne gândim la altceva. De la ora 6 ne trezim, mergem la antrenament, avem școală, apoi alt antrenament. Ajungem acasă la 6 seara, mâncăm, ne punem în pat și ne culcăm. A doua zi o luăm de la capăt. Avem câte două antrenamente pe zi, este multă muncă”, a spusmijlocașul României U19.

În acest moment, vişinii se află pe primul loc în Liga 3 – Seria 2, cu 38 de puncte adunate în 14 meciuri. Dacă își vor câștiga seria din a treia divizie, elevii lui Daniel Pancu vor promova direct în Liga 2. „Visul meu e să joc la Barcelona. Poate o să reuşesc să ajung acolo într-o zi. Ca stil de joc mă asemăn cu Sânmărtean”, a mai declarat Antonio Sefer.

LĂSAȚI UN MESAJ