Mărturie senzațională a unui rapidist: „Am semnat la prânz, am intrat la pauză”

Rapid Bucureşti a revenit în elita fotbalului românesc în acest sezon, după ce ultimii ani i-a petrecut în ligile inferioare. Petre Goge se află în curtea Rapidului încă din anul 2017. Acesta a semnat cu giuleştenii când echipa evolua în Liga a 4-a din România şi a ajuns acum până în Liga 1. Fundaşul deContinue reading „Mărturie senzațională a unui rapidist: „Am semnat la prânz, am intrat la pauză””

POVESTE | Omul care l-a transformat pe Cristi Săpunaru

Unii oameni apar în cariera sportivilor chiar la momentul potrivit și le marchează călătoria prin labirintul întortocheat spre succes. Și Cristi Săpunaru (37 de ani) are o serie de antrenori determinanți în cariera sa. Fotbalist care impresionează și în prezent, căpitanul Rapidului nu l-a uitat pe unul dintre tehnicienii care i-au influențat decisiv cariera. ÎnContinue reading „POVESTE | Omul care l-a transformat pe Cristi Săpunaru”

INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!

Ion „Puiu” Ionescu (83 de ani) a fost golgeterul Rapidului în sezonul câștigării primului titlu din istorie. În direct la GSP Live, primul fotbalist român transferat în Occident și-a spus povestea fascinantă a vieții: copilăria în anii războiului, viața în vestiarul Rapidului, transferul în Bundesliga, corupție, dopaj și mult fotbal. Dacă faci un sondaj printreContinue reading „INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!”

ISTORIE | De la Rapid… la Roma! După ce sosise de la… Metaloglobus!

După câțiva ani petrecuți la Rapid, Radu Florian fuge de comuniști. Ajunge la AS Roma, dar stă aici doar cinci meciuri. Se retrage în Franța, unde se apucă, pentru scurtă vreme, de antrenorat. Radu Florian a marcat chiar la debutul în echipa națională a României, contra Croației! Radu Florian a venit la Rapid de laContinue reading „ISTORIE | De la Rapid… la Roma! După ce sosise de la… Metaloglobus!”

ISTORIE | Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Ali Daei: 109 goluri internaționale

Cristiano Ronaldo a reușit o ”dublă” în meciul cu Franța, din cadrul ultimei etape a fazei grupelor EURO 2020. Odată cu cele două reușite, atacantul portughez a ajuns la 109 goluri marcate în tricoul echipei naționale și este la unul singur de recordul suprem. Concret, Cristiano Ronaldo l-a egalat pe iranianul Ali Daei pe primul loc alContinue reading „ISTORIE | Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Ali Daei: 109 goluri internaționale”