Strania moarte a lui Dan Coe! Dezvăluiri cutremurătoare la 40 de ani de la decesul neelucidat: „Criminalistul nu a mai întâlnit un caz în care victima să se spânzure de clanța ușii”

Dan Coe, căpitanul Rapidului campion în 1967, s-a stins din viață pe 19 octombrie 1981, în Republica Federală Germania, la Koln. Moartea sa a fost una violentă, însă cauzele morții nu au fost elucidate nici până în ziua de astăzi și probabil că nu vor fi lămurite niciodată. Sau poate că vom afla lucruri noiContinue reading „Strania moarte a lui Dan Coe! Dezvăluiri cutremurătoare la 40 de ani de la decesul neelucidat: „Criminalistul nu a mai întâlnit un caz în care victima să se spânzure de clanța ușii””

Scandal pe străzile din București între liderul galeriei Rapidului și liderul galeriei Stelei: „Ieși, bă, să te bați cu mine, dacă ești bărbat!” Nuțu și Sile Cămătaru, implicați în războiul ultrașilor

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a dezvăluit scandalul uriaș pe care l-a avut cu fostul șef al galeriei Stelei, Jean Pavel. Războiul dintre ultrași, care s-ar fi lăsat cu bătăi pe care Pavel le-ar fi încasat de la oamenii lui Corsicanu, a ajuns la un moment dat să escaladeze și să îi impliceContinue reading „Scandal pe străzile din București între liderul galeriei Rapidului și liderul galeriei Stelei: „Ieși, bă, să te bați cu mine, dacă ești bărbat!” Nuțu și Sile Cămătaru, implicați în războiul ultrașilor”

POVESTE | Rapid a început istoria în violet și a primit vișiniul renegat la Viena!

Rapid, ca să știe asociația aia de troscăi din Pitești, și-a început istoria în… violet! Sub numele de CFR. Apoi, vișiniul a venit de la Viena. Pentru că celălalt Rapid, din capitala Austriei, a fost nevoită să-și schimbe culorile din cauza naziștilor. În alb-verde, exact ca în ziua de azi. Vișiniul a venit într-un vagonContinue reading „POVESTE | Rapid a început istoria în violet și a primit vișiniul renegat la Viena!”

ISTORIE | Micile plăceri ale lui Baratky, cel cu care a fost comparat… Maradona!

Despre Iuliu Baratky s-au scris vrute și nevrute. Cum el a jucat la Rapid acum mai bine de 80 de ani, e lesne de înțeles că mărturiile pot fi subiective. Sau nu! Mai ales dacă ne amintim că despre el au vorbit contemporani precum Angelo Niculescu, Ion Costea sau Viorel Krauss. Ultimul chiar pentru 1923.ro,Continue reading „ISTORIE | Micile plăceri ale lui Baratky, cel cu care a fost comparat… Maradona!”

Mărturie senzațională a unui rapidist: „Am semnat la prânz, am intrat la pauză”

Rapid Bucureşti a revenit în elita fotbalului românesc în acest sezon, după ce ultimii ani i-a petrecut în ligile inferioare. Petre Goge se află în curtea Rapidului încă din anul 2017. Acesta a semnat cu giuleştenii când echipa evolua în Liga a 4-a din România şi a ajuns acum până în Liga 1. Fundaşul deContinue reading „Mărturie senzațională a unui rapidist: „Am semnat la prânz, am intrat la pauză””

POVESTE | Omul care l-a transformat pe Cristi Săpunaru

Unii oameni apar în cariera sportivilor chiar la momentul potrivit și le marchează călătoria prin labirintul întortocheat spre succes. Și Cristi Săpunaru (37 de ani) are o serie de antrenori determinanți în cariera sa. Fotbalist care impresionează și în prezent, căpitanul Rapidului nu l-a uitat pe unul dintre tehnicienii care i-au influențat decisiv cariera. ÎnContinue reading „POVESTE | Omul care l-a transformat pe Cristi Săpunaru”

INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!

Ion „Puiu” Ionescu (83 de ani) a fost golgeterul Rapidului în sezonul câștigării primului titlu din istorie. În direct la GSP Live, primul fotbalist român transferat în Occident și-a spus povestea fascinantă a vieții: copilăria în anii războiului, viața în vestiarul Rapidului, transferul în Bundesliga, corupție, dopaj și mult fotbal. Dacă faci un sondaj printreContinue reading „INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!”

ISTORIE | De la Rapid… la Roma! După ce sosise de la… Metaloglobus!

După câțiva ani petrecuți la Rapid, Radu Florian fuge de comuniști. Ajunge la AS Roma, dar stă aici doar cinci meciuri. Se retrage în Franța, unde se apucă, pentru scurtă vreme, de antrenorat. Radu Florian a marcat chiar la debutul în echipa națională a României, contra Croației! Radu Florian a venit la Rapid de laContinue reading „ISTORIE | De la Rapid… la Roma! După ce sosise de la… Metaloglobus!”