INTERVIU | Victor Angelescu, într-o discuție fără perdea la GSP LIVE

În direct la GSP Live, Victor Angelescu (37 de ani) a vorbit, despre: secretele începutului excelent de sezon, conflictele interne din anii trecuți, contractul lui Mihai Iosif, cum l-a ratat Rapid pe Octavian Popescu, de ce crede că FCSB este Steaua, procesul cu fostul vicepreședinte Andrei Nicolescu și ajutorul oferit clubului de alți milionari româniContinue reading „INTERVIU | Victor Angelescu, într-o discuție fără perdea la GSP LIVE”

VIDEO | Un interviu colosal cu marele Puiu Ionescu, golgheterul all-time al Rapidului

Cu Puiu Ionescu, golgheterul all-time al Rapidului, am avut și noi plăcerea să discutăm în 2015. Evident, interviul este pe 1923.ro, site-ul tău preferat. Acum, venerabilul fost atacant și… avocat a stat la discuție cu Lucian Ionescu, ofițerul de presă al FC Rapid 1923. O oră și 20 de minute de discuție de cea maiContinue reading „VIDEO | Un interviu colosal cu marele Puiu Ionescu, golgheterul all-time al Rapidului”

Mihai Iosif, vorbe cu subînțeles după declarațiile lui Șumudică: „Să nu spui ce gândești”

Rapid vrea să continue seria excelentă din Liga 1 și în Trivale – giuleștenii joacă pe terenul lui FC Argeș, sâmbătă, de la ora 21.30. Iar antrenorul echipei de lângă Podul Grant, Mihai Iosif, a avut câteva declarații interesante înaintea meciului de la Pitești. Mai ales după ce Marius Șumudică declarase că CFR va lua titlulContinue reading „Mihai Iosif, vorbe cu subînțeles după declarațiile lui Șumudică: „Să nu spui ce gândești””

Cristi Săpunaru, RAPIDIST pe viață: „Am refuzat steaua și Dinamo”

Cristi Săpunaru a oferit un interviu exclusiv la „Prietenii lui Ovidiu”. Două dintre cele mai interesante topicuri atinse țin de refuzul de a juca pentru rivale, dar și de idolii săi din copilărie. Trei la număr. Toți ofensivi! Așadar, iată ce a povestit Săpun despre refuzul de a juca la steaua și Dinamo. Refuzul luiContinue reading „Cristi Săpunaru, RAPIDIST pe viață: „Am refuzat steaua și Dinamo””

Cristi Săpunaru: „La noi a fost o problemă națională cu tinerii…”

Cristi Săpunaru a vorbit la „Prietenii lui Ovidiu” despre cariera sa la națională. Deși are numai 36 selecții la națională, acesta ar fi putut avea peste 100. Cu toate acestea, el a punctat despre putreziciunea fotbalului românesc. Fără a arăta cu degetul direct, cine știe fenomenul și cine știe să citească printre rânduri trage concluziileContinue reading „Cristi Săpunaru: „La noi a fost o problemă națională cu tinerii…””

INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!

Ion „Puiu” Ionescu (83 de ani) a fost golgeterul Rapidului în sezonul câștigării primului titlu din istorie. În direct la GSP Live, primul fotbalist român transferat în Occident și-a spus povestea fascinantă a vieții: copilăria în anii războiului, viața în vestiarul Rapidului, transferul în Bundesliga, corupție, dopaj și mult fotbal. Dacă faci un sondaj printreContinue reading „INTERVIU | Puiu Ionescu, despre meciuri aranjate, dopaj și… fotbal!”

Daniel Niculae, concluziile de la finalul meciului CS Mioveni – Rapid 0-2

Președintele Daniel Niculae a oferit propriile impresii după meciul CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii au șase puncte din șase posibile, după primele două etape. Iată ce a avut de spus oficialul vișiniilor: „Mă simt foarte bine, dar felicitările trebuie să le primească echipa, cu staff-ul tehnic. A fost încă o seară frumoasă alături deContinue reading „Daniel Niculae, concluziile de la finalul meciului CS Mioveni – Rapid 0-2”

Andrei Nicolescu dă de pământ cu Niculae și Iosif și se va vedea cu Angelescu în… instanță!

Andrei Nicolescu, fostul vicepreședinte al Rapidului se bucură pentru succesul echipei din prima etapă, dar nu îi menajează pe Victor Angelescu și Daniel Niculae. Andrei Nicolescu expune în exclusivitate lucruri pe care Daniel Niculae le-a făcut la Rapid, neștiute până acum de public. Mai mult, acesta are de recuperat sume mari de bani pe careContinue reading „Andrei Nicolescu dă de pământ cu Niculae și Iosif și se va vedea cu Angelescu în… instanță!”

Romario Moise, declarația începutului de sezon: „În primele 30 minute m-am uitat numai la ei”

Romario Moise este al optulea transfer făcut de Rapid. Deocamdată ultimul. La finalul meciului Rapid – Chindia 1-0, mijlocașul, care nu a fost folosit titular, a oferit o declarație memorabilă. Evident, legată de suporteri. Scurtul interviu, pe care vi-l redăm mai jos a fost oferit pentru postul premium de Facebook al FC Rapid 1923, prinContinue reading „Romario Moise, declarația începutului de sezon: „În primele 30 minute m-am uitat numai la ei””