Interviu cu Alex Albu după debutul la echipa națională

Alex Albu Romania

Alexandru Albu a acordat un interviu pentru pagina de Facebook a FC Rapid 1923, după debutul la echipa națională în Germania – România 2-1.

Alex, felicitări pentru debutul la națională! Cum a fost meciul cu Germania?

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mulțumesc! Meciul a fost început în forță și am fost aproape de un rezultat istoric. Rezultatul de la pauza ne-a dat speranțe, dar per total eu cred că nu a fost o înfrângere rușinoasă, deși ne pare rău că nu am luat cel puțin un punct.

Cum te-ai simțit la debut, jucând alături de jucători fabuloși?

Este probabil unul din motivele pentru care te apuci de fotbal in copilărie. E un sentiment foarte placut, am fost foarte fericit și mă bucur că munca depusă până acum se vede și este apreciată. Jucătorii într-adevăr, fabuloși, și nu pot decât să mă simt mândru că am avut ocazia să joc alături de ei.

Ce reprezintă pentru tine faptul că ești primul jucător al Rapidului la națională după foarte mulți ani?

Multă încredere în mine. Faptul că de la Rapid au fost convocați tot timpul cei mai buni jucatori pentru echipa națională îmi dă o stare de bine. Sunt nume mari ce au ajuns acolo și, cu siguranță, mi-ar placea să ating nivelul de performanță atins de emblemele Rapidului.

Cum crezi că va fi meciul de luni, cu Armenia, un meci decisiv pentru calificare?

Un meci dificil, cu siguranță va fi foarte mare presiunea, dar plecăm cu optimism, și sunt sigur că vom da tot ce putem să facem un meci frumos și să câștigăm. Mai ales că vom fi acasă și vor fi foarte mulți suporteri, cum de altfel au venit și la meciul cu Germania.

4 Comments

  1. Eu nu sunt ofticat ca ne-a bătut Mioveni in amical. Ma oftic ca jucam prost, doar cu curu-n poarta, ca ne țin doar in apărare pana și echipele de pe ultimele locuri, ca n-avem atac și nici mijloc, ca…. 😞

  2. Este un amical. În meciul cu Mioveni din campionat, 2-0, erați supărați că nu am dat mai multe goluri, în meciul din Cupă erați supărați că am ajuns la penalty-uri, în acest amical sunteți supărați că am primit un gol. Și ce dacă?! Parcă nu știți că Rapid se descurcă mai puțin în meciurile mai neimportante.

  3. De ce? Tot aceleași povești de adormit copii, că suntem praf, nu avem antrenor, ne trebuie 50 de noi jucători și nu am reușit să strângem decât 2-3 puncte în nu știu câte meciuri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.