„Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează”

Mihai Iosif Rapid

Mitică Dragomir pariază și acum pe Mihai Iosif, chiar dacă Rapid trece prin cel mai greu moment de la revenirea în Liga 1. Invitat la ProSport Live, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal știe ce se va întâmpla cu nou-promovata, dacă șefii clubului vor produce o schimbare pe banca tehnică. „A fost un start bun, dar Rapidul trebuie să se salveze de la retrogradare, ăsta trebuie să fie obiectivul. Dacă ar prinde play-off-ul, ar fi extraordinar”, a spus Răzvan Lucescu.

Dragomir, mesaj pentru conducerea Rapidului: „Dacă îl schimbă pe Iosif, retrogradează!”

Mitică Dragomir susține că Mihai Iosif este cel mai bun antrenor din România și crede că Rapid va ajunge iar în liga a doua, dacă finanțatorul Victor Angelescu se va gândi la înlocuirea tehnicianului. În plus, Dragomir a mărturisit la ProSport Live și cum s-a ajuns ca nou-promovata să nu mai bată pe nimeni în ultimele etape din Liga 1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Ce aveți, bă, cu Miță Iosif? Este cel mai bun antrenor din România și tot vor să-l dea afară. E ca o mănușă pentru Rapid. Dacă îl schimbă, dau în scris că Rapid retrogradează. La Rapid, doar Angelescu dictează. Gândiți-vă ce jucători a luat Rapid. Doar fotbaliști de contract, sau cu situații care n-au fost elucidate. Cu Gaz Metan, i-a pârlit arbitrul. Numai piedici au avut în ultimele cinci etape. La Sepsi, Rapid a fost curățată de arbitru. Nu se poate așa ceva! Au deranjat puțin prin performanțele de la început. Dacă ați cunoaște ce e în spatele cortinei… ai de mine și de mine”, a spus Mitică Dragomir, la ProSport Live.

1 Comment

  1. Militianul snob, semianalfabet si gângav este prea luat in seama, desi nu cred ca hartia ar putea suporta felul in care el „da scris”…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.