Rică Răducanu s-a supărat pe Daniel Niculae: „M-am și enervat!”

Daniel Niculae l-a uitat pe Rică Răducanu! Fostul mare portar al Rapidului a încercat să ia legătura cu președintele giuleștenilor, însă „Nico” nu i-a răspuns la telefon. Într-un interviu oferit pentru ProSport, Rică Răducanu a lăsat de înțeles că ar vrea să lucreze pentru Rapid, după ce a ieșit la pensie. Rică Răducanu: „Am vrutContinue reading „Rică Răducanu s-a supărat pe Daniel Niculae: „M-am și enervat!””

Ovidiu Burcă, întrebare stupefiantă, în direct, despre orientarea sexuală! Ce a răspuns

Ovidiu Burcă a stat de vorbă cu Costin Ștucan la GSP TV, iar moderatorul i-a pus o întrebare mai delicată, la care fostul președinte de la Rapid a răspuns tranșant. Iată discuția mai jos! Vreau să te întreb ceva delicat, ceva despre care mi-e greu să cred că nu ți-a ajuns la urechi. În ultimiiContinue reading „Ovidiu Burcă, întrebare stupefiantă, în direct, despre orientarea sexuală! Ce a răspuns”

Selecția se face după formă, nu după vârstă. Nici atât nu știți?

„L-am luat pe Ghiță, fiindcă noi credem în el”, spunea genialul Dică. Cum, probabil, cred și în Marius Marin, Cordea, Olaru, Rațiu și alți tineri de mare perspectivă de care n-a auzit nimeni din fotbalul în care mai contează. Bossule, Dică, nu contează dacă voi credeți sau nu în ei, că voi degeaba credeți dacăContinue reading „Selecția se face după formă, nu după vârstă. Nici atât nu știți?”

„Mihai Iosif, antrenor de portari!” Mai șocant e cine vorbește!

Mihai Iosif și Marius Croitoru au fost victimele regulamentului FRF după meciul FC Botoșani – Rapid, scor 0-2. Cei doi antrenori nu au putut da declarații presei deoarece nu dețin licența de antrenor principal, iar încălcarea regulilor ar echivala cu sancțiuni serioase, de la amenzi și etape de suspendare. Iar directorul Școlii de antrenori din cadrul FRF, Lucian Burchel, a explicat careContinue reading „„Mihai Iosif, antrenor de portari!” Mai șocant e cine vorbește!”

Bugetarii de la csa steaua, eliminați de o echipă de livratori Glovo!

csa steaua anunţase Cupa României drept unul dintre obiectivele sezonului, însă a fost eliminată după primul meci. Progresul Spartac a scos, după 2-1, echipa armatei din competiţia KO. Oficialii roş-albaştrilor au rămas surprinşi de contraperformanţa echipei lui Daniel Opriţa. „Nu cred că numai comandantul. Şi Daniel şi-a dorit foarte mult să meargă cât mai susContinue reading „Bugetarii de la csa steaua, eliminați de o echipă de livratori Glovo!”

Burleanu continuă să se facă de râs. De ce l-a respins pe Pancu pentru funcția de selecționer la U21

Mihai Stoichiţă, şeful Departamentului tehnic din Federaţie, l-a numit pe Florin Bratu selecţioner la naţionala României U21. Însă ies la iveală detalii mai puţin ştiute. Conform gsp.ro, Federaţia, în frunte cu Stoichiţă, l-ar fi ales pe Daniel Pancu selecţioner, însă Răzvan Burleanu s-a opus şi l-ar fi şters de pe listă. Preşedintele FRF s-a opusContinue reading „Burleanu continuă să se facă de râs. De ce l-a respins pe Pancu pentru funcția de selecționer la U21”

Breaking News | Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, retinut de procurori

În urma unei razii de amploare, procurorii DIICOT, alături de SGIV (Serviciul de Grupări Infracționale Violente), au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiului București, dar și în mai multe județe. În urma perchezițiilor, a fost ridicat de procurori și Nicolae Cristescu, fost acționar la Rapid între 2013 și 2016, notează gsp.ro care citeazăContinue reading „Breaking News | Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, retinut de procurori”

Un mare dinamovist impresionat de Rapid: „Adversarii nu se apropie de poartă!”

Fostul președinte dinamovist Florin Prunea s-a declarat impresionat de Rapid în acest start de sezon, după ce giuleștenii au reușit să nu primească gol în primele patru etape ale Ligii 1. Acesta consideră că principalul merit este al jucătorilor cu experiență care au venit în această vară în Giulești. Florin Prunea a vorbit în cadrul ProSportContinue reading „Un mare dinamovist impresionat de Rapid: „Adversarii nu se apropie de poartă!””