Cristi Săpunaru: „La noi a fost o problemă națională cu tinerii…”

sapunaru

Cristi Săpunaru a vorbit la „Prietenii lui Ovidiu” despre cariera sa la națională. Deși are numai 36 selecții la națională, acesta ar fi putut avea peste 100. Cu toate acestea, el a punctat despre putreziciunea fotbalului românesc. Fără a arăta cu degetul direct, cine știe fenomenul și cine știe să citească printre rânduri trage concluziile care trebuie. Așadar, iată ce a declarat Săpunaru.

Înțepături pentru promovările forțate de la echipa națională

„Nu avea sens să mai continui la echipa națională. Ce făceam dacă veneam și eu, și Tamaș, când sunt tineri care vor să se afirme? Italia îi are pe Bonucci și Chiellini, dar acolo nu trebuiau să vină musai tinerii la națională. La noi a fost o problemă națională cu cei de la U21. Nu sunt supărat, sub nicio formă! Ei însă trebuie să fie ghidați, nu-i poți lua direct de la under și pune la echipa mare”, a punctat Săpun.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cristi Săpunaru, conflicte cu Pițurcă și Lucescu

Legat de o potențială revenire a sa sub tricolor, Cristi a fost tranșant: „Eu știu dacă mai eram util? Vreau să fie clar că pe mine nu m-a sunat nimeni, n-a discutat nimeni cu mine după ce m-am retras. Am 36 de selecții, dar puteam să am mult mai multe. Am avut însă niște conflicte cu foștii selecționeri. Unul cu Răzvan Lucescu, altul cu Victor Pițurcă. Nu mai contează. Nu regret nimic din cariera mea de fotbalist! Poate doar financiar, în rest…”

Mai jos, interviul complet cu Cristi Săpunaru

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat!

5 Comments

  1. Spurcații sunt afara din Europa. FORTZA RAPID.!

  2. Ca antrenor, mai ales ca și selecționer, trebuie să fi și-un bun psiholog, aici excelează Mircea Lucescu (a se vedea problemele cauzate pe timpul mandatului său de jucători precum Lupu sau chiar Pancu fără să-i îndepărteze din lot)…
    Nu înseamnă că dacă mai calcă strâmb vreunul dintre jucători trebuie neapărat să-l îndepărtezi din lot, totul ține de pedagogie și de modul cum ști să-ți apropii jucătorii .

  3. Conflicte? S-a purtat ca un golan nesimțit, asta-i tot. Antrenorul nu e dator să înghită orice măgărie, iar Săpunaru nu era Beckenbauer.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.