CFR Cluj s-a calificat, dar o așteaptă o veche cunoștință la cotitură

Șumudică

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 cu enorma Lincoln Red Imps din Gibraltar și după 4-1 la general, formația lui Marius Șumudică s-a calificat în turul 3 al preliminariilor Champions League. Numai că acolo va veni Young Boys Berna. Echipă cu care CFR Cluj a jucat în Liga Europa, acum mai puțin de un an. A luat un punct în două meciuri. Sigur, noi îi ținem pumnii lui Șumi, însă realist vorbind, ceferiștii n-au absolut nicio șansă. De ce ar avea? Nu o fi Young Boys un mare nume, dar nici Borac și Lincoln n-aveau decât nume de benzi desenate și nu au fost deloc comode pentru ardeleni.

Marius Șumudică are examen dificil cu Young Boys

Partea bună dacă avansează cât mai mult este că CFR Cluj va juca mai multe meciuri, iar alte echipe din Liga 1 vor avea un avantaj. Care echipe? Păi de exemplu Rapid! Știm, mai râd unii că nu se compară cele două. Dar noi vă promitem că Rapid e mai bună și decât Borac, și decât Laci, și de cât Lincoln. Hai că vedem în campionat, că deocamdată e ca noi. Că a fost dubla cu Lincoln infernală a fost tot ca noi. Nu ca rezultat, dar Șumudică a zis că Lincoln e o echipă bună. Incredibil. Bine că nu a numit-o extraordinară. Abia așteptăm să vedem ce va zice de Young Boys. Care, totuși, un pic mai bună decât Red Imps este.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"

1 Comment

  1. dupa Young Boys Berna care pe hartie este mai buna ca CFR , in mod normal CFR ar juca cu ,Red Bull Salzburg, Slavia Praga sau Dinamo Zagreb….la fel echipe mai bune in special Salzburg si Slavia…ultimele 2 saptamani s-a vazut de ce trebuie sa joace campionana Romaniei 4 tururi preliminare in UCL pentru grupe ….pei daca nu castigi tur-retur cu campioana Bosniei si pierzi cu Laci din Albania si nu stiu mai cine…de unde coefficient , ca doar nu or bate pe elvetieni tur-retur…sau cine stie… dupa uefantasticul sfert din 2006 campioana a jucat direct in grupele UCL in 2009,2010 si 2011 …..in 2009 au fost chiar 2 echipe in grupele UCL , cu una care a venit din preliminarii…..v-a mai trece ceva timp pana sa avem 1 echipa direct in grupe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.