Marius Șumudică, discurs… neobișnuit: „Am jucat cu o echipă bună!”

Marius Șumudică

Marius Șumudică a oferit declarații… să le zicem neobișnuite după dubla cu Lincoln Red Imps, o formație compusă din fotbaliști cu normă întreagă. Dar nu la fotbal. Partea bună este că ardelenii continuă lupta pentru Liga Campionilor. Numai în teorie fiindcă e complicat de crezut că după dificultățile cu Borac și Lincoln – ce nume! – următorii adversari mai pot fi depășiți. Iată mai jos ce a spus tehnicianul pentru Digi Sport.

Marius Șumudică, la finalul meciului CFR Cluj – Lincoln Red Imps 2-0

„Am jucat cu o echipă bună, să știți! Zicea lumea de Gibraltar, dar au jucători care au jucat în liga a doua, a treia din Spania. Este bine că nu am luat gol, am stat și la adăpostul rezultatului din tur. Mă bucur că am atins acest prim obiectiv, grupele Conference League. Ei se vor duce în preliminarii Europa League și dacă ies de acolo, merg în play-off-ul Conference unde au șanse bune! Azi toți au vrut să marcheze, dar cu Young Boys sau cu Liberec vom pregăti altfel meciul! Cel mai important e că la finalul meciului suntem toți sănătoși. Când echipa este preocupată mai mult de faza ofensivă, normal că jucătorii mai lasă spații”, a declarat Marius Șumudică la finalul meciului CFR Cluj – Lincoln Red Imps 2-0.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

1 Comment

  1. daca favoritele castiga in calificari ….dupa Young Boys Berna care e echipa mai buna ca CFR pe hartie ,ar juca cu Red Bull Salzburg , Slavia Praga , sau Dinamo Zagreb in play-off ….la fel echipe mai bune in special Salzburg si Slavia . Ultimele doua saptamani ne-am dat seama de ce campioana Romaniei trebuie sa joace 4 tururi preliminare pentru grupele UCL….. pei daca nu bati campioana Bosniei tur-retur , si pierzi cu Laci din Albania si mai nu stiu care de unde coefficient. ce sa mai mentionezi de urmatoarele adversare sa castigi tur-retur… dupa uefantasticul sfert din 2006, am avut in 2009 doua echipe in UCL, una in grupe si una a trebuit sa joace 2 tururi preliminare , v-a mai trece ceva timp pana sa mai avem 1 echipa calificata direct in grupele UCL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.