Istorie

VIDEO | Cornel Dinu a povestit cui a arătat prosopul în 1998 și de ce

Cornel Dinu l-a tăvălit puțin pe Anghel Iordănescu în disputa cu Mircea Lucescu. Asta însă nu mai e o știre, că am scris noi cam ce penibil poate fi „Father Chicken”. Mai interesant din ce a spus Cornel Dinu este legat de „incidentul” din 1998, după Rapid – Dinamo 1-4. Atunci când, pe Giulești, Dinu, atunci antrenor la „câini”, a arătat prosopul spre tribuna oficială. Mulți au interpretat gestul ca fiind pentru Mircea Lucescu. Ei bine, nu, acum Procurorul a clarificat definitiv. Gestul a fost făcut pentru George Copos! Din fericire, la finalul acelui sezon, prosopul a rămas la Dinu, fiindcă Rapid a ieșit campioană.

Cornel Dinu și povestea prosopului din 1998

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Iordănescu este la genunchiul broaștei, atât ca fotbalist cât și ca antrenor, față de Mircea Lucescu !
  NUMAI CINE ESTE RĂU INTENȚIONAT NU VEDE ACEST LUCRU !!!

 2. Până una-alta, Iordănescu are un oarece palmares că fotbalist și antrenor față de Cornel Dinu care a citit trei cărți și ne dă pilde din ele.
  Lăsați pe Dinu să-și trăiască betranetea in pace și nu-i mai dați ocazia sau ne arate cat de penibil este cu judecățile lui de valoare față de alții.

 3. Nu e vorba de asta, Mac! Păi nu știm acum ce e mai rău decât 2-5 la Kosice sau 0-1 cu Albania, cea mai slabă națională europeană din istoria turneelor finale. Anghel Iordănescu, dacă îl ducea capul, se retrăgea după World Cup 1994. Atunci, da, era cel mai mare. În ideea că se gândea lumea.. ce-ar fi fost dacă…? Probabil dacă pleca el atunci erau șanse să nu ne facem de râs cu Bulgaria, Tunisia, Armenia, Danemarca, Norvergia și alte ciurucuri d-astea. Nu uitați ce probleme am avut și cu Irlanda în preliminariile CM 1998. Rezultatele alea au fost înșelătoare, dar noi nu privim în profunzime. Dacă era, să zicem, Lucescu, selecționer, probabil juca minimum o finală cu generația aia formidabilă. Nu se lăuda cu un sfert de finală pierdut cu marea Suedia la un turneu final la care te-a mai umilit și marea Elveția. D-astea nu vorbește nimeni. De Ucraina, că are două sferturi în 15 ani. De Turcia un loc 3, de Grecia un titlu european, Cehia, la fel, finală și semifinală europene. Păi dacă echipele astea, care au avut generație sub ale noastre toate, exceptând, poate, un Șevcenko, un Nedved, Baros și alți vreo doi-trei, au ajuns la nivelul ăsta, voi nu vă întrebați de ce România a jucat doar un sfert. Pe care l-a jucat și nea Imi în 2000, când nu îl bătuse, totuși, chiar Elveția. Sau uităm că și „islandejii” au jucat un sfert de finală la EURO 2016? După ce au eliminat eterna Anglie cu care tot ne lăudăm și noi. Să fim obiectivi! Anghel Iordănescu a fost un impostor.

 4. Dinu n-a uitat că Iordănescu l-a înlocuit la Națională după meciul istoric de la Kosice (2-5 cu doi oameni în plus!!) și a devenit apoi cel mai mare selecționer al tuturor timpurilor.
  Pizma, deh! Tot ea l-a făcut să-l înjure de atâtea ori pe Lucescu, nu-i așa ? 😉
  În altă ordine de idei observ că rapidiștii mai recenți, cei de după 1990, au o bunăvoință amuzantă pentru Динамо. Pe vremea mea nu era așa, probabil e efectul isprăvilor giuleștene ale lui Lucescu, Rednic, Sabău, Lupu, col. Anghelache etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.