Dănuț Lupu îl tăvălește pe Anghel Iordănescu: „La generația aia și tu puteai fi antrenor”

Mircea Lucescu, Lupu. Foto: ProSport

Dănuț Lupu a blocat cu argumente întinse pe numai două minute delirul lui Anghel Iordănescu care s-a trezit vorbind, incitat fiind de jurnaliștii care chiar îl văd mare antrenor. Ca să nu ziceți că vă influențăm în vreun fel, iată ce a declarat unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români de după revoluție.

Dănuț Lupu, despre Anghel Iordănescu

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică, răspuns pentru fostul său translator, care i-a adus acuze

4 Comments

  1. Un bețiv! Că Halagian a făcut Steaua e un sfert de adevăr tot rostogolit de cretini. Halagian a fost un antrenor bun, ajutat de multe ori de cooperativă si partid.

  2. Lucescu a fost si va ramane un antrenor,, ,,,iordanescu un papagal nici na fost si nici nu va fi gura e de el..Cine a facut nationala care se mandreste iordanescu,,na facuto M lucescu ??aducetiva aminte?

  3. Lasa-ma.cu Iordanescu ca are dreptate . Ne-am fus cu el la turneul final , am jucat odata in istoria lui 4-3-3 cu franta , am facut-o extraordinar … duoa care iar 4-5-1 cu stancu mijlocas dreapta , lasa-l sa stea la pensie , sa nu mai vorbeasca el atat de mult.

  4. Câinele de pază al familiei Lucescu e un lup 😄😄😄
    Lupu seamănă bine cu Luțu: două mari talente ratate care după retragere n-au fost în stare să nici antrenori nici orice altceva – așa că s-au tocmit oameni de casă. Unul la Gigi, celălalt la Lucești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.