Noi întrebăm, suporterii propun! Purece și Keyta, soluții pentru Rapid!

Hamidou Keyta

De fiecare dată, cerem nume când vine vorba despre un transfer care „trebuie făcut” celor care cer 27 de jucători noi. Ei, cum pe Tjaaland l-am primit, ca sugestie, în privat, iată că la articolul acesta, pe Facebook, în care vărul lui Haaland este protagonist, un alt suporter a oferit o listă cu jucători care ar putea fi eligibili pentru Rapid. I-am verificat pe toți, pentru că lista era ordonată, aranjată, scrisă frumos. Toți corespundeau, din anumite puncte de vedere. Însă, am considerat că doar unul ar fi, cu adevărat, util pe o listă scurtă a Rapidului.

Hamidou Keyta poate fi golgheterul de care Rapid are nevoie

Asta pentru că ce i mai mulți erau fie pe poziții de care Rapid nu are neapărată nevoie, fie, deși aveau un CV bun, de peste un an erau liberi de contract. Și atunci se riscă un nou caz Piriz. Fotbalist cu CV bun, dar care a fost o catastrofă la Rapid. În fine, revenind la subiect, cel care ni se pare de luat e un fost fotbalist de la Botoșani, Hamidou Keyta. Atacantul de 1.90 metri este liber din mai și, cu toate că se vorbește de oferte de prin Turcia, cum nimic nu s-a concretizat până acum, e clar că acele oferte sunt cam ca cele pe care le tot avea Rednic din Belgia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Florin Purece ar putea fi o soluție la mijloc

Sigur, un astfel de fotbalist nu poate veni pe 5.000 euro / lună. Numai pentru simplul fapt că a dat 14 goluri în stagiunea trecută și tu nu ai un atacant competitiv poți ridica oferta binișor. Până la urmă o soluție pentru atac chiar trebuie găsită, iar Keyta pare ce trebuie. Însă nu doar el! Dincolo de această listă, un alt suporter a pomenit numele lui Florin Purece. Mijlocaș de 29 ani cu CV decent, care sezonul trecut a jucat la Sepsi, iar în 2017 a fost unul dintre oamenii de bază pe care Hagi i-a folosit în titlul pe care l-a luat cu Viitorul. Acum, la fel, Purce e liber, așa că se poate profita.

CITEȘTE ȘI  Dezvăluiri în premieră despre Alexandru Albu: "E rapidist mort!"

Sigur, el nu este un fotbalist care să ia mai mult de 6.000 euro / lunar, mai ales că înainte de Sepsi jucase în liga a doua din Polonia. Cu toate astea, Purece poate fi o soluție pentru Rapid, alături de Keyta. Așadar, alo, conducerea! Mai așteptăm câteva transferuri interesante.

purece stanciu

4 Comments

  1. velociRAPtor, scuze, dar poți juca și la Real Madrid bine, dacă te faci de râs în liga a doua din România e de la tine. Ce, te împiedica Pancu să iei mingea și să îi umilești pe toți dacă era așa bun? Pe el îl judecăm după ce a jucat pe teren, adică nimic. D-aia noi nu cerem transferuri la kil. Poa’ să vină și Ramos și să joace prost, că n-are chef. De ce nu s-a dus Piriz în Europa să joace la o echipă bună, să zicem Anderlecht, dacă a așa valoros?

  2. Keyta este o soluție! Îl știu! Este foarte bun.Dar și foarte capricios.

  3. Piriz e titular la Nacional Montevideo, campioana și lidera clasamentului în Uruguay!
    Probabil Liga 2 din România a fost prea grea pentru el. Sau poate meseria de antrenor e prea grea pentru Pancone. Titularul postului la Rapid era un anume Lazăr…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.