Mărturie senzațională a unui rapidist: „Am semnat la prânz, am intrat la pauză”

FC Rapid 1923 Pancu Voicu Goge

Rapid Bucureşti a revenit în elita fotbalului românesc în acest sezon, după ce ultimii ani i-a petrecut în ligile inferioare.
Petre Goge se află în curtea Rapidului încă din anul 2017. Acesta a semnat cu giuleştenii când echipa evolua în Liga a 4-a din România şi a ajuns acum până în Liga 1. Fundaşul de 30 de ani a dezvăluit cu a semnat cu Rapidul în Liga a 4-a. Giuleşteanul mai are contract cu formaţia patronată de Victor Angelescu până în 2022.

Fotbalistul a jucat o oră cu durere la gleznă!

,,O singură dată am mai avut o entorsă, în rest nu prea am mai avut accidentări, din fericire. E o perioadă grea, speră să-mi revin cât mai repede, cumva poate e ok că am prins pauza cu naționala și nu pierd foarte mult timp. E entorsă de gradul doi. Cam două săptămâni trebuie pauză totală. Sper ca după meciul cu CFR să revin și să mă antrenez normal. Sper să revin mai puternic. E ciudat că de 3 zile stau mai mult în pat, mă uit la seriale, citesc cărți. Sper ca ușor să-mi revin și să mă antrenez, că am impresia că stau de două luni. Eu am jucat din minutul 6 cu dureri, chiar dacă am ieșit în minutul 60.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Goge visează să marcheze pentru Rapid în Europa

„Dacă la primul meci cu Mioveni când am debutat cu Rapid în Liga 1 am ratat o ocazie bună, dar mă bucur totuși că până la urmă am reușit să înscriu în prima ligă. Am marcat în toate ligile pentru Rapid, nu-mi venea să cred. Primul meci din liga a 4-a a fost cu Progresul 2005. Am semnat cu Rapid la 12 ziua și seara la 8 meciul. Le-am și zis că vreau să joc și am intrat la pauză. M-a întrebat și magazionerul ce număr vreau, 4 sau 13, și i-am zis să-mi dea 13, că atunci eram mijlocaș. În liga a doua, am dat gol la Pitești, tot așa, intrat după pauză. Îmi doresc să joc și înscriu și în Cupele Europene pentru Rapid. E un vis îndrăzneț, dar e posibil să se îndeplinească și acesta”, a declarat Petre Goge, pentru Digisport, citat de realitateasportiva.net.

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.