Marius SumudicaScandal

SCANDAL | Șumudică acuzat de turci: „Pe la spate ne insulta țara”

Marius Șumudică (50 de ani) este implicat în primul scandal uriaș la doar câteva zile după revenirea lui în Turcia. Oguzhan Erdomus, fostul său translator de la Gaziantep, a făcut o serie de acuzații la adresa antrenorului român. Cel care a semnat în urmă cu două zile cu Yeni Malatyaspor. La scurt timp după ce antrenorul român a fost prezentat oficial la Yeni Malatyaspor și a înregistrat primul eșec pe banca echipei din Turcia, fostul său colaborator l-a desființat.

Ce a declarat fostul translator al lui Șumudică

Oguzhan Erdogmus a dezvăluit fața mai puțin cunoscută a lui Marius Șumudică din perioada în care o pregătea pe Gaziantep. Acesta susține că tehnicianul român insulta ori de câte ori avea ocazia Turcia și i-a adus aminte lui „Șumi” cum a fost tratat de către conducere.

„El spunea în mod constat în fața presei că Turcia este a doua lui casă, dar pe la spate ne insulta țara. În timp ce mergeam la conferințe de presă, asistentul său mi-a spus: „Fii atent, fiule. El poate să plângă, dar minte”, iar când mi-a spus asta, nu m-am putut abține să nu râd. Poți vedea și pe filmări. Când a început COVID-19 ai fugit din țară, apoi te-ai întors pentru că nu ai găsit alt loc de muncă în Turcia. Totul ți-a fost adus în camera ta, de la covor la perdele, de la televizor la cuptorul cu microunde. Mesele tale erau pregătite de club”, a spus Oguzhan Erdomus, conform Yenisafk.com, citat de prosport.ro.

Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru a urmări parcursul lui Șumudică în Turcia!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.