Istorie

Scandal pe străzile din București între liderul galeriei Rapidului și liderul galeriei Stelei: „Ieși, bă, să te bați cu mine, dacă ești bărbat!” Nuțu și Sile Cămătaru, implicați în războiul ultrașilor

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a dezvăluit scandalul uriaș pe care l-a avut cu fostul șef al galeriei Stelei, Jean Pavel. Războiul dintre ultrași, care s-ar fi lăsat cu bătăi pe care Pavel le-ar fi încasat de la oamenii lui Corsicanu, a ajuns la un moment dat să escaladeze și să îi implice și pe temuții interlopi Nuțu și Sile Cămătaru.

Conform mărturiei lui Corsicanu, rivalul său de la Steaua ar fi apelat la cei doi frați sub pretextul că ar fi fost înjurați de rapidist.

Scandal între Gigi Corsicanu și Jean Pavel: „Bate-te cu el, dacă ai sânge în c…e!”

Gigi Corsicanu, care susține că nu a fost niciodată bătut de Nuțu Cămătaru, a povestit războiul pe care l-a purtat în anii 90 cu rivalul Jean Pavel, liderul galeriei Stelei.

„A mai fost un eveniment cu Nuțu. Am avut eu niște conflicte cu Jean Pavel, care a încasat-o, a luat niște bătăi și credea că eu sunt responsabil. S-a văitat și pe la televiziuni că l-au bătut oamenii lui Gigi Corsicanu. Nu știu cine l-o fi bătut, cum l-o fi bătut, treaba lui. A luat bătaie omul.

Nu știa cum să mă domine pe mine. Jean Pavel era pe cai mari când am preluat eu galeria Rapidului și venise unul Corsicanu care l-a cam liniștit pe Jean Pavel. Nu prea avea Jean Pavel ce să-i facă lui Gigi Corsicanu. El simțind că nu are putere în fața mea a încercat să-l implice pe Nuțu Cămătaru.

Eu cu niște prieteni de-ai mei am fost la un restaurant din Ghencea. Erau niște lăutari, dădeau unii dedicații și Jean Pavel s-a dus și l-a îmbârligat pe Nuțu Cămătaru că l-a înjurat Gigi Corsicanu de familie. După aceea, m-a sunat Jean Pavel că vrea să ne întâlnim. I-am zis: «Da, mă, vino după mine, că știi unde stau!».

Am fost și eu la el, în Berceni. M-am dus singur cu nevastă-mea, între 300 de inși și l-am invitat la bătaie: «Ieși, bă, să te bați tu cu mine, dacă ești bărbat!». Și ai lui spuneau: «Bă, a venit omul singur aici la noi, e bărbat. Dacă ai tupeu, bate-te cu el! Dacă ai sânge în c…e». Nu a avut, i-a fost frică și apoi l-a îmbârligat pe Nuțu”, a declarat Gigi Corsicanu pentru ProSport.

„Au venit 50 de mașini. Nuțu Cămătaru l-a urecheat pe Jean Pavel”

Scandalul monstru între cei doi șefi de galerie nu s-a oprit la episodul din Berceni. Gigi Corsicanu a rememorat o altă secvență, la care au participat Nuțu și Sile Cămătaru, chemați la „intervenție” de Jean Pavel.

„Dacă ai ceva să îmi spui mie, vino tu acum unde stau, în Vitan. Le era frică să vină acolo, că eu stăteam pe o stradă d-asta de intrai și nu știai dacă mai ieși. Ulterior, am stabilit să ne vedem la stadionul Olimpia. Eu trebuia să mă văd cu Pavel. A venit, dar au venit și Nuțu, cu Sile Cămătaru. Erau vreo 50 de mașini. Eu eram cu câțiva prieteni, cu „Bebelușul”, dacă îl știți.

Atunci, Nuțu mi-a zis că l-am înjurat. I-am zis: «Băi, nu te-am înjurat! De ce să te înjur? Ce să am cu tine? De unde până unde să te înjur eu pe tine? Eu am treabă cu stadioanele, ne intersectăm noi cu ceva? Avem vreo combinație? Probabil din cauză că ăsta, Jean Pavel, nu prea poate să o scoată la capăt cu mine și vrea să te îmbârlige». S-a prins și el. L-a certat și l-a urecheat puțin… «Băi, Jeane, dacă ai ceva cu băiatul ăsta, rezolv-o tu cu Corsicanu, nu mă mai băga pe mine în treburile voastre»”, a mai afirmat Gigi Corsicanu pentru sursa citata.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Uffff reporteri idioti ……
    cine plm sunteti voi sa dati citate , sa vb despre intilniri , ati fost acolo , cind tie daca opeste liftul cu zgomot , sari , nu le mai permite ti sa vb despre voi acestor babalai….

  2. Unde ești, Alimănescule ? Să faceți curățenie în țigănie, tu și cu pistoalele tale, între unșpe seara și trei spre dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.