Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Un lucru pe care Dan Sucu ar trebui sa-l observe. Aroganta lui Bergodi vs. priceperea lui Razvan Lucescu. Un detaliu neobservat care face diferenta

Rapid a suferit foarte mult in acest sezon la capitolul mental, demonstrand ca poate castiga, face egal si pierde, cu absolut oricine, fara niciun fel de discriminare.

In 2020, Rapid se alinia marilor cluburi din Europa si aducea un mental coach, in persoana lui Cristian Fota. 1923.ro a relatat pe larg aceasta initiativa la momentul respectiv, iar acum, constatam cu stupoare ca acest post a disparut total din organigrama clubului.

Rolul unui mental coach este esential in viata unei echipe, iar ca sa ajungem la aceasta concluzie nici nu trebuie sa facem prea multe investigatii. Este suficient sa vedem unde este Cristian Fota acum.

Echipa la care activeaza mental coach-ul trecut si pe la Rapid spune multe despre aceasta profesie, dar spune, de asemenea, multe si despre valoarea ca antrenor a lui Razvan Lucescu, care a inteles perfect necesitatea unui astfel de om si l-a adus la PAOK.

Cristiano Bergodi, cu ochii bulbucati, a urlat, ne imaginam, ca la conferinta de presa cand i s-a sugerat aducerea unui mental coach la Rapid, spunand probabil „Me inveti tu pe mine como se face?!”. Cam asta e diferenta dintre aroganta italiana ilustrata de Bergodi si priceperea romaneasca pe care o vedem la Razvan Lucescu.

Dan Sucu a anuntat deja ca va intari clubul pe toate structurile, iar acest lucru este imbucurator, dar deocamdata FCSB se pregateste sa devina campioana dupa un meci cu Rapid si asta e din cauza faptului ca n-a fost nimeni capabil sa gestioneze relatiile interumane din cadrul echipei. 

Noroc ca suntem caliti cu Petrolul ’95, Craiova ’98, Anderlecht ’03, FCSB ’06, ca altfel am fi avut si noi nevoie de psiholog. Nu ca sa performam, ci ca sa ne revenim!

 

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Sper sa ia decizii intelepte, pana la urma.
    Mi-e teama insa ca luat-o pe o panta gresita, mica gasculita care deja si-a dat masura ” priceperii ” , adica Sucu-AngelescuNiculae, este indestructibila si in continuare suficienta prin ea insasi !
    Am impresia ca o sa il regretam pe Bergodi, la ce planuri au astia…

  2. Este nevoie de curatenie serioasa la Rapid, absolut in toate compartimentele si departamentele, incepand de la presedinte si pana la ultimul angajat. E un „dolce farniente” in club de nu se poate. Cum sa ai rezultate asa? Ce ma ingrijoreaza este ca Sucu a spus, pentru prima oara, ca la miloanele investite se astepta la rezultate care sa aduca un progres. Sper ca asta sa nu fie o samanta de indoiala, ca ne-am ars.

  3. Nu devine wcsb campioana cu Rapid,a devenit după omeniile cu faru,craiova,sepsi,etc.Ași văzut cum au jucat cei de la sepsi cu Rapid și cum i-au protejat pe fcsbisti,mai că îi invitau să la dea gol.Fugea ăla pe lângă coman și nicidecum nu se apropia ca să nu-l deranjeze.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.