Marius SumudicaMircea Lucescu

Mircea Lucescu l-a sunat pe Sumudica. Ce decizie a luat Sumi dupa discutia cu „Il Luce”

Marius Șumudică a transmis că se va concentra mai mult pe obiectivele sale din antrenorat și va renunța la celebrele sale bucurii de după meciuri, când a oferit, de-a lungul timpului, momente savuroase, scrie digisport.ro.

Declarația a venit în urma unei discuții dintre Șumudică și marele Mircea Lucescu, care i-a recomandat să se schimbe. De remarcat este că ”planul” lui ”Șumi” corespunde cu calitățile pe care Dan Șucu a dezvăluit că vrea să le vadă la antrenorul Rapidului.

Marius Șumudică: ”Mi-am promis mie și vă promit și vouă că nu o să vedeți un Șumudică să danseze. O să fiu mai concentrat pe ce am de făcut!

”Eu vreau să spun un singur lucru. Eu mi-am propus, îmi propun și s-a văzut că nu am mai apărut nicăieri, n-am făcut niciun comentariu. Mi-am propus ca Șumudică să fie un alt Șumudică. Eu am avut ofertă de la Beșiktaș și nu am ajuns la Beșiktaș.

Au spus că sunt cel mai bun antrenor, dar din cauza comportamentului nu am fost ok, Mircea Lucescu m-a sunat și mi-a spus. De foarte multe ori am pierdut pe această latură. Mi-am promis mie și vă promit și vouă că nu o să vedeți un Șumudică să danseze, să atragă doar negativul.

Eu trebuie să mă concentrez mai mult pe ce înseamnă meseria de antrenor, să fiu mai concentrat pe ce am de făcut. Cred că potențialul meu este foarte mare. Din postura unui antrenor concentrat 100%, cred că potențialul meu este foarte mare și că pot da fotbalului mult mai mult decât i-am dat.”, a declarat Marius Șumudică, la ”Fotbal Club”.

Altfel, Dan Șucu a anunțat că vrea să aducă întăriri în club în toate compartimentele. A pronunțat inclusiv cuvintele ”președinte” și ”acționari” când a vorbit despre schimbările care urmează.

Dan Șucu pregătește schimbări majore la Rapid

Singura mea preocupare este să întăresc structura sportivă a clubului. Director sportiv, scouting, parte medicală, chiar și mai sus, președintele, chiar și noi, acționarii.

Ok, Bergodi ca Bergodi, dar antrenorul și staff-ul sunt doar prestatorii de servicii. Nu e doar Bergodi de vină! Dacă a pierdut vestiarul, noi trebuia să fim acolo. Clubul este clientul, el e responsabil, el trebuie să intervină când lucrurile nu merg bine.

Trebuie mai multă fermitate, mai multă structură. Prea mulți băieți buni la ei acasă”, a declarat Dan Șucu, pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Ptr unii care cotcodăcesc aiurea pe aici, era mai bine cu ratangiul si incompetentul asta de macaronar ?

  V-a placut cand am ratat Cupa RO, si cand am facut egal cu steoaia, si un meci de tot kakatul ?
  Sau ca am ratat si anul asta campionatul ?
  Sau ca ne a adus in prag de a rata si Cupe EU ?
  Prostii prostilor…4 infrangeri una mai dureroasa ca alta, din 4 meciuri….

  Sau v-a placut ca de mai multe ori a dat vina pe suporteri…ca s-au pierdut meciuri…acuzând ca s-a pus presiune pe baieții….?

  Sau v-a placut cand a zis ca galeria pe Giulesti
  i-a speriat pe jucatori ?
  Ce obraznic….

  Si acum i-a mai luat lui Sucu si vreo 200.000 euroi, unii zic chiar spre 500.000 euroi.

  Ce caracter….ce obraznic….

  Pe ăsta îl plângeți voi ?

 2. macaronarul mormăit, şovăit, ….difişile, TREBUIA DEMIS DE ACUM O MIE DE ANI…
  Si ALTFEL ERAU DISCUTIILE ACUM

 3. Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura! Iar incepem cu laudaroseniile, cu refuzul lui Besiktas si alte echipe din Golf, cu sufletul doar pentru Rapid s.a.m.d. Asa cum am comentat si ieri, oare ar vrea sa vina de acum sau asteapta sfarsitul campionatului?! Altii mai curajosi si mai putin vocali s-au apucat de treaba, vezi Galca la U Craiova si Petrescu la CFR, echipe care sunt in aceeasi situatie cu noi. E un proverb vechi care spune ca „lupul isi schimba blana, dar naravul ba”.

 4. Se lauda prea mult Sumudica. Se lauda, se lauda și iar se lauda. E tot ce ma deranjează la el.

 5. Problema nu e de dans. Problema e de competenta , de profesie ca antrenor si de loialitate, onestitate. Fara legaturi cu impresari in scop de vanzari-cumparari jucatori, cu profit personal. Si daca e bal, bal sa fie ,sa ia echipa de acum, fara obiectiv trasat. Nu cunosti potentialul lotului stand pe margine si asteptand ca Lobont sa greseasca. Daca tot este dornic de performanta cu Rapid. Poate sa-si dovedeasca deja competenta si profesionalismul. De la vara poate sa vina si magazionerul clubului, nu e mare responsabilitate la inceput.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.