SPECIAL | Mental coach, omul care a schimbat psihicul băieților

Cristian Fota, mental coach
Cristian Fota, mental coach

În acest articol vă vom prezenta un interviu interesant cu Cristian Fota. Acesta este noul membru al echipei FC Rapid 1923, el fiind mental coach. Mai pe românește, psiholog sportiv. Un sector pe care extrem de puține echipe, mai ales din România, acționează. Cristian nu este tocmai nou, dar sosirea sa s-a simțit destul de mult. Sosit la club după catastrofa cu CS Mioveni, ultima dintr-un lung șir, aportul său pare evident. Noi cel puțin știm sigur cât de important este acest lucru în sportul profesionist.

Viorel Moldovan a apelat în 2013 la mental coach

Acest model rar a fost aplicat la Rapid, în trecut, de Viorel Moldovan. Mai exact acum șapte ani, în sezonul 2013-2014, primul în liga a doua pentru Rapid după revoluție. Atunci s-a lăsat cu promovare. Să vedem acum! Cert este că această mutare este o bilă albă a conducerii. Mai exact, vicepreședintele Andrei Nicolescu fiind cel care a avut ideea cooptării lui Cristian Fota în club. Rezultatele par bune. Pentru mai multe detalii, trebuie neapărat să urmărești înregistrarea discuției.

Interviul cu Cristian Fota

Are numai 20 de minute în care, însă, specialistul explică, în detaliu, care a fost aportul său la psihicul băieților la toate meciurile de când a venit la club. Anume cu Petrolul 52, SSC Farul, U Cluj, Aerostar, Școlar Reșița și ASU Poli Timișoara. Merită urmărit, credeți-ne pe cuvânt!

CITEȘTE ȘI  REACȚII DUPĂ VICTORIE | Ce au zis Dandea, Finica și Goge