DiverseRapidȘtiri Rapid București

Au aparut interceptari si declaratii din dosarul suporterilor Rapidisti arestati. O singura intrebare imi rasuna in cap

UPDATE | Daniel Marcu a sters clipul si a explicat ca stenogramele au aparut complet pe site-ul DIGI. Apasa aici pentru a le citi

 

Dupa ce le-am lecturat, nu imi schimb cu nimic opinia exprimata in stirea initiala:

Aveti mai jos declaratii si interceptari din dosarul in care Bocciu si alti 2 suporteri rapidisti sunt arestati preventiv pentru 30 de zile.

O singura intrebare imi rasuna in cap dupa ce am auzit declaratiile si interceptarile facute publice de Daniel Marcu, fostul presedinte al Ligii Suporterilor Rapidisti, actualmente jurnalist sportiv.

Au trecut aproape trei ani de cand o masina a facut BUM, in plina zi, intr-un oras mare ca Aradul si un om a murit. Stie cineva, avem vreun vinovat?! Avem vreo rezolvare?

Ce exemplu vor autoritatile sa transmita societatii? Ca in loc sa aloci resurse pentru prinderea vinovatilor ATENTATULUI CU BOMBA de acum trei ani, tu te ocupi sa bagi la puscarie cativa insi pentru niste pocnitori?

Ca eu nu ma simt deloc protejat sa stiu ca cineva care arunca in aer o masina si omoara un om este liber, iar cativa suporteri sunt bagati la beci pentru ca-si iubesc echipa putin mai mult decat prevede legea.

Aveti mai jos fragmente din declaratiile si interceptarile facute in dosarul in care Bocciu si alti doi suporteri rapidisti sunt arestati preventiv.

@rebels8888 Dosarul tortelor 3 #torte #rapid #ultras ♬ original sound – .

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Asta este au gresit și trebuie să recunoaștem că la ce dușmani avem trebuia să fie mai atenți.Oierul numai dă cadouri ,doar omenește anumiți arbitri și personaje din fotbalul medieval în care ne-au adus.S-a ridicat Rapid cu o altă mentalitate,un alt tip de conducere și gata au găsit un motiv să -i atace din toate direcțiile.Nu se mai vorbește de fotbal,de meciuri,doar de Bocciu și Nico.

  2. Treaba-i complicata. Desi acuzatiile nu par la prima vedere, sunt totusi grave. Nico ar trebui sa fie macar suspendat din functie, pe perioada solutionarii acestui dosar, daca nu-si da demisia cum ar fi normal. S-a bagat singur in mizeria asta si trebuie sa suporte consecintele. In presa se da ce se doreste sa apara, dar s-ar putea sa mai fie si altceva. Domnul Sucu trebuie sa rezolve intr-un fel cu functia de presedinte, pentru ca Nico este aproape compromis. Acum axem nexoie de un presedinte care sa stie, dar sa fie si bazat.

  3. P.S. I-a inebunit posibilul transfer pe multi bani al lui Rrahmani (si posibilele viitoare transferuri) unde ei nu se pot lipi.

  4. Nebunilor!!! Este vorba de niste amarate de petarde!!! Ce arestari, stenograme, interceptari, dezvoltare hiperbolizata a unuei mici greseli. Este vorba de petarde si atat, Nu crima organizata, jaf, droguri ,prostitutie. Doar niste amarate de petarde folosite ilegal! Vor sa-l faca pe Sucu sa dea inapoi, speriati ca in scurt timp a reusit sa stranga multi jucatori buni si elita tineretului de viitor din fotbalul nostru. Gasca Bercali -Hagi@co (Ghita Popescu), impresari, intermediari, nu poate accepta sa piarda din mana fotbalul romanesc de cumetrie ,mocirlos care este vaca lor de muls. Fara activitatea lor subterana in fotbal astia nu sunt buni de nimic in oricare alt domeniu. Sunt afoni, nu stiu sa faca nimic, faliti in oricare alta activitate extrafotbalistica.

  5. Mizerii de milițieni ceaușiști… Pe de altă parte și Nico… Cum să te expui în felul ăsta? Probabil o să-i fie tare greu în viitorul apropiat să mai pară credibil în rolul de președinte. Mă bazez pe înțelepciunea lui Șucu. Probabil e singurul capabil să gestioneze situația.

  6. Nu e nimic ciudat, in faptul că o înainte de fiecare meci din play off al Rapidului, apare cate o „dezvăluire” despre petarde….? Zic și eu…

  7. Toţi vin cu varianta de rezervă (s-au găsit arme) şi nu se mai raportează la petarde şi torţe când vor să ne arate cu degetul… Marele şef de galerie când s-a dat în stambă pe youtube la acel vlog/interviu a făcut-o acum un an… NU acum o săptămână sau două. S-au folosit de porcăria asta ca să ne destabilizeze înainte de playoff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.